Paneller Için Yeni Bir Çalışma

👤 uzman 💬 18 cevap 👁 1,332 görüntü
panel taramaları için yeni bir çalışma arayışı içerisindeyim bir programın testlerini yapmaktayım olumlu sonuç aldığımda burdan duyuracağım.
sonuç olumlu
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

bekliyoruz usta umarım olumlu olur
yine biyerden bi işık aldınki... hadii hayırlısıı usta;):)
"uzman, post: 23441, member: 510"
panel taramaları için yeni bir çalışma arayışı içerisindeyim bir programın testlerini yapmaktayım olumlu sonuç aldığımda burdan duyuracağım

ustam kolay gelsinde şu dönemde inanın insanın hiçbirşeye bakacağı gelmiyor.
hadi hayırlısı
sonuç olumlu ilk mesaja ekledim
programın üyelere ve gold üyelere duyurulup duyurulmayacağına yönetici arkadaşlar karar versin
deneyen oldumu sonuç nasıl?
ben denedim fakat olumlu sonuç alamadım linklere 404 hata kodu verdi vlc ile açtığımda açılıyor
Sonuc olumlu ise yariyor
your sites kısmına yazdıgımız adres ve portun sonuna / işareti koymamak gerekli bu önemli
Uzman kardesim birkac buna uygun combo dosyasida verebilirsen cok iyi olur.
verelim tabi küçükte olsa 2 combo yapalım
buyrun yerli ve yabancı iki combo panel ismini de siz degiştirin :)

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

panel taramaları için yeni bir çalışma arayışı içerisindeyim bir programın testlerini yapmaktayım olumlu sonuç aldığımda burdan duyuracağım.
sonuç olumlu

tesekürrrr

sonuç olumlu

sonuç olumlu

harika

sonuç olumlu

Teşekkür ederim
Cevap yazmak için giriş yapın.