Paylaşılan Configlerle Canlı Tvsunucu Kıran Arkadaşlar Varmı?

👤 murat3576 💬 14 cevap 👁 2,056 görüntü
SelamunAleykum arkadaşlar,
Forumda birçok Canlı TV sunucusu config paylaşıldı,sizlerden ricam dürüstce bu sunuculerden kıran
arkadaşlar varsa ben kırdım diye yazabilirmisiniz?teşekkürler..
Not:Sadece bizim forumda paylaşılan configlerle kıran arkadaşlar için geçerlidir.
ben sentry ile taramadan bi tane bile bulamadım.
bi tane bulsam taramayı doğru olarak yaptığımdan emin olacağım.
murat kardeşim paylaşılan config,lerle kırmadım ama uzman arkadaşımızın paylaştıgı
sistem ile 3.5 sunucude bircok user pas buldum...malum kanalında oldugu yabancı bir
sunucu,de var bunların icinde...
sentry ile ilk denememde burada verilen sunuculerden birinden netice aldım.ama ondan sonra hiç bir şey bulamadım herhalde tesadüf etti yada acemi şansı diyelim.
sihirdar zahmet olmazsa örnek verirmisin kırdığın sunuculeri?bende sentryden 4 ay önce yerel sunucu kırmıştım o günden bu yana tık yok.uzmanın verdiği sistemden daha çok kırdım.
bu forumda paylasılan configlerin bir teki bile kırılmadı yada biz beceriksiz cıktık:(
farqin
bu forumda paylasılan configlerin bir teki bile kırılmadı yada biz beceriksiz cıktık:(

Verdiğim 3 config de denenmiştir resimler de doğruluğunu ispatlıyor.
arkadaşlar sunucu değilde 20 lik 50 lik dns paylaşan yokmu bunlar daha kolay oluyor teşekkürler
Evet arkadaslar,bende dogru bir sekildde Senry.mba config yapmasini ögretecek bir usta ariyorum,izledigimiz bütün videolardan elde ettigim malesef hicbir tane yok,config izledigim videolardan gördüklerim gibi yapiyorum ama combo aranmiyor oldugu yerde kaliyor saatlerce bekliyorum yine sifir, yardim edecek ustalar bizlere balik tutmasini ögretin balik vermeyin,simdiden tesekkürler.
murat3576
SelamunAleykum arkadaşlar,
Forumda birçok Canlı TV sunucusu config paylaşıldı,sizlerden ricam dürüstce bu sunuculerden kıran
arkadaşlar varsa ben kırdım diye yazabilirmisiniz?teşekkürler..
Not:Sadece bizim forumda paylaşılan configlerle kıran arkadaşlar için geçerlidir.

valla 2 tane config indirdim birinden 5 diğerinden tek taramada 26 adet düştü harika bir site burası :) emeği geçenlere teşekkür ederim
Buradaki configleri bilemem ama,çoğu sitenin Canlı TV sitesinin configini yaptım vetarattım çok kolay düşüyor,
DigitalStreamer zor birazcık o kadar sezon başlasın elinize gelir urladrsi
deliveli
valla 2 tane config indirdim birinden 5 diğerinden tek taramada 26 adet düştü harika bir site burası :) emeği geçenlere teşekkür ederim

ustam kullandigin combo listi paylasirsan sevinirim
Cevap yazmak için giriş yapın.