UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Paylaşılmamış 6 Yeni Sunucu

👤 myspeed 💬 19 cevap 👁 1,690 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Hocam iyi akşamlar malum kanallar var mı bu sunuculerde kırdığın oldu mu hiç.Uğraşmayayım yoksa boşuna
Hollanda iyi. Diğerlerini kıramadım. O ustaların işi. Ben o kadar usta değilim ki :)
Hollanda sunucuinde var mı malum kanallar diğerlerine bakıyorum şimdi
Kanal Listesi Böyle. Malum kanal şuan baktım kapalı
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Arkadaşlar ben forumda paylaşılan sunuculerden bir liste yaptım. Bulduğum sunuculeri orada kontrol ediyorum paylaşılmamışsa paylaşıyorum. Ama gözümden kaçanlar olmuş olabilir. Tüm forumu taramadan elinde forumda paylaşılmış olan tüm sunuculerin kaydı olanlar varsa txt olarak bana yollasın. onun içinden bakıp olmayanları atayım. sunucu çok. Ama bendeki listeye göre eleyip atabiliyorum. Bu konuda desteğiniz olursa bu sunucu daha önce paylaşıldı gibi konularında önüne geçmiş oluruz. Yok yere yanlış ta düşünmeyin. Kaydı tutan varsa yollasın. Ben tüm forumu taramadım ama forumda paylaşılmış 1.0000 tane sunucui kayıt ettim. bu gönderdiklerim onların arasında yoktu. Gözden kaçırdıklarımın arasında var idi iseler onu da bilemem. Saygılar...
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

fenomen
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

e o zaman bizi de görsene fenomen. Oldu mu şimdi. Acemiyiz dedik. Ustalarla paylaştık. İlla isteyelim mi üstad :)
myseed hocam inan paylaşmak isterim ama çok çabuk yayılıyor ve patlıyor.İki kişinin bildiği sır sır değildir
Sizleri çok iyi anlıyorum ama ben kırdığım malum kanallı sunuculeri paylaşmama kararı aldım.Yabancı sunuculeri kırarsam şifrelerini veriyorum zaten hollanda sunucuinin şifresi test:test girin bakın
fenomen
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Fransız sunucui demedim. Ben taramamda yayın yaptığı ülkeyi görüyoum zaten
Arkadaslar size bir hatirlatma yapayim yabanci sunuculerin hemen hepsinin yayinlari kullanicilara gore degisiyor ayni sunucude bir isimle malum yayinlar varken ayni sunucude baska bir isimle malumlar yok.Canlı TV satin alan kisiler istedikleri veya istemedikleri kanallara gore ucret oduyorlar buyuzden sunucu taratirken cok sifre bulup kanal listesine oyle bakin
Cevap yazmak için giriş yapın.