UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

PC Sıcaklığı

👤 Mr.Nobody 💬 17 cevap 👁 210 görüntü
🔒 Link gizli — giriş yapın

sadece google choreme açmışım sıcaklıklar böyle neden olabilir
1 - işlemci fanı çalışıp çalışmadığını kontrol et.
2 - İşlemci cihaz koduunu eski ise, +90 ları görebilirsin.
3 - CPU değerlerinide paylaşırsan, daha detaylı bilgi verebilirim.
burda daha ayrıntılı gösteriyor sanırım değerleri
laptoplarında işlemci cihaz koduunu vardır.
1 ve 2 nci maddeleri uygulayın.
Kısaca laptop un güzel bir temizliğe ihtiyacı var.
suyla sogut:) su dök üsdüne sogur :) saka maka holy in dediklerine yap
En iyisi xtrust gxt almanı öneririm cooler yani :oops: veya 1) Advanced System Care ile güzel bir temizlik yap 2) Spyhunter / malwarebytes anti-malware biri ile tarat leptopun gerekenden fazla yüklenmesine sebep olan Spyware ve ya malwareleri sil düzelecektir

semih usta dediklerini yaptım Advanced System Care virüs bulaştırdı şimdi cpu 90 dereceleri görüyor hiç birşey yapmasam bile pcde yarın sabah format atacam pcye :)
Rookie
semih usta dediklerini yaptım Advanced System Care virüs bulaştırdı şimdi cpu 90 dereceleri görüyor hiç birşey yapmasam bile pcde yarın sabah format atacam pcye :)

Advanced systemcare virus bulaştırmaz Rookie ben Eray ve bir çok üye kullanıyor virus indirdigin yerden bulaşmıştır herhalde sitede ekliydi konu kendi sitesinden indirme linkiyle bi inceleseydin keşke 🔒 Link gizli — giriş yapın
neyse combofix attım yinede düzelmedi abim yarın sabah kızacak bana ama neyse formatla düzeltiriz artık
🔒 Link gizli — giriş yapın bunu indir tarama yap pcde tüm virüsleri silecektir sonra advancedi indir yeniden temizle
Esedi sil kaspersky keyde var içinde konunun aktivasyonu yap güncelle database yi ve taramaya başlat
Esedi sil kaspersky keyde var içinde konunun aktivasyonu yap güncelle database yi ve taramaya başlat
1 pc açıyosun 2 işlemci ve ekran kartı chiplerini güzelce temizle ve kaliteli bir thermal cihaz koduun kulanmanı öneririm colormaster esentinal1
fan sistemi fanı açıp güzelce temizleyip sonra fana yağsız contact sprey sıkarak işlemini bitirebilirsin not.. işlemci ve ekran kartı vidalarını tam sıkmayalım yoksa reset atıp durur kardeş
pcde sadece sentry mba açık değerler bunlar sanırım temizlik şart oldu artık
Cevap yazmak için giriş yapın.