Penal Adresi

👤 Fb19792014 💬 35 cevap 👁 3,952 görüntü
su an icin bir sey demek icin erken henuz yayın bağlantısı Reborn v2 yeni bir sistem
serkan06

su an icin bir sey demek icin erken henuz yayın bağlantısı Reborn v2 yeni bir sistem

serkan06 maşallah her şeyden anlıyon bilip bilmeden her yere yazıyon bencede yakında bunu oynatan oynatıcılar piyasaya sürülür hatta bazı uydu alıcı firmalarının bu konuda çalışmaları olduğunu biliyorum
olabilir kardes ben aksini yazmadim.ben her konuda bilgi sahibiyim diye yazmadim. cikacagi kesin ondan suphemiz yok uydu sektoru ticaret. bizde bu isin icindeyiz humaxla basladik dreambox vu android her cihazi kullandik.benim yazimi okursan bir muddet daha bekleriz diye dusunuyorum.su an sunuculer bile sistemi nasil guvenli hale getirebiliz telasindalar. kullandigi sistemi tanimayan sunucuciler var. :) ornek trex sunucu bile sistem degisikline yeni gecti bu sistemlerin kapsamini bilmeden hangi uydu firmasi hangi cihazi cikarcak.mutlaka yeni cihazlar cikar.slm lar
serkan06

olabilir kardes ben aksini yazmadim.ben her konuda bilgi sahibiyim diye yazmadim. cikacagi kesin ondan suphemiz yok uydu sektoru ticaret. bizde bu isin icindeyiz humaxla basladik dreambox vu android her cihazi kullandik.benim yazimi okursan bir muddet daha bekleriz diye dusunuyorum.su an sunuculer bile sistemi nasil guvenli hale getirebiliz telasindalar. kullandigi sistemi tanimayan sunucuciler var. :) ornek trex sunucu bile sistem degisikline yeni gecti bu sistemlerin kapsamini bilmeden hangi uydu firmasi hangi cihazi cikarcak.mutlaka yeni cihazlar cikar.slm lar

ülen ziyaa :))
uydu dunyasini acizane bizzde takip ederiz 30 metre ozel kaplo yaptirip pcden humaxsa yazilip atmisligimiz var
o zamanlar laptop mu vardi :):)
serkan06

uydu dunyasini acizane bizzde takip ederiz 30 metre ozel kaplo yaptirip pcden humaxsa yazilip atmisligimiz var
o zamanlar laptop mu vardi :):)

biz seni sultanovicten iyi tanıyoruz ordada bu humax ile yazılım atıp cihaz kimliğii mi arıyodun ziyaa iyi geceler :)
iyi geceler :):) imzama bakarsin cihaz kimliğii nasil aradigimi. sultanovicde olan ben degilim senin yanlisin var.demekki sultanovice takilan sensin
buda benim yazilimim imzamda olan.montaj falan degil he heheehe.slm lar.ayni anda 12 adet sunucui cihaz kodu olarak tariyorum.cfg kullanmadan :)

maliyeci ben ziya degilim sen bence yanlis adrestesin
🔒 Link gizli — giriş yapın bu dnsye ait bir sunucu var son bir aydır iniyor açmıyor hesap neden acaba
gökhan46

🔒 Link gizli — giriş yapın bu dnsye ait bir sunucu var son bir aydır iniyor açmıyor hesap neden acaba

bu sunucu yayın bağlantısı Reborn olmuş.
malesef böyle sunuculerde kanallar pc de inmiyor ama uydu cihazlarında user pass doğruysa acılıyor diye biliyorum.
gökhan46

tesadufe bak.
ben de bu sunucui tarıyordum:D
gökhan46

kanallar iniyor ama açılmıyor ben sadece bilgisayarda kullanıyorum

biraz önce bi kac tane hesap buldum.
evet bu sunucu yayın bağlantısı Reborn olduğu halde kanallar iniyor ama pot playerle acmıyor.
ben de ilk defa göruyorum.
BlackRed26

🔒 Link gizli — giriş yapın

Yeni adresini bilen arkadaş varmı acaba?

çalışıyor bu sunucu.
Cevap yazmak için giriş yapın.