su an icin bir sey demek icin erken henuz yayın bağlantısı Reborn v2 yeni bir sistem
su an icin bir sey demek icin erken henuz yayın bağlantısı Reborn v2 yeni bir sistem
olabilir kardes ben aksini yazmadim.ben her konuda bilgi sahibiyim diye yazmadim. cikacagi kesin ondan suphemiz yok uydu sektoru ticaret. bizde bu isin icindeyiz humaxla basladik dreambox vu android her cihazi kullandik.benim yazimi okursan bir muddet daha bekleriz diye dusunuyorum.su an sunuculer bile sistemi nasil guvenli hale getirebiliz telasindalar. kullandigi sistemi tanimayan sunucuciler var. :) ornek trex sunucu bile sistem degisikline yeni gecti bu sistemlerin kapsamini bilmeden hangi uydu firmasi hangi cihazi cikarcak.mutlaka yeni cihazlar cikar.slm lar
uydu dunyasini acizane bizzde takip ederiz 30 metre ozel kaplo yaptirip pcden humaxsa yazilip atmisligimiz var
o zamanlar laptop mu vardi :):)
🔒 Link gizli — giriş yapın bu dnsye ait bir sunucu var son bir aydır iniyor açmıyor hesap neden acaba
🔒 Link gizli — giriş yapın bu dnsye ait bir sunucu var son bir aydır iniyor açmıyor hesap neden acaba
kanallar iniyor ama açılmıyor ben sadece bilgisayarda kullanıyorum
🔒 Link gizli — giriş yapın
Yeni adresini bilen arkadaş varmı acaba?