UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Redline Uydu Alıcısı Destek

👤 ℂ☆Albatros 💬 15 cevap 👁 5,078 görüntü

Sevgili UyduX Ailesi
Redline uydu cihazı kullanıcıları
Kullanmakta oldugunuz Redline cihazınızda yasayacagınız sorun problemlerde
bu konu baslığı altında çözüm ve önerler bulabileceğiniz gibi
Tarafımdanda kişisel görsel veya uygulamalı 2 tür destek alabileceksiniz.
Sitemizin farklılıkları her alanda devam ederken
bu konudada sorunlara çözüm bulmayı bu çatı altında herdaim devam edeceğiz.

Görsel özellik olarak: Elimizde bulunan kısmi cihazlar ile çekilmekte olan videolarla destek verilmesi.

Uygulamalı olarak : Sorun yasayan Arkadaslar Kargo ucretleri size ait olmak kaidesi ile
olarak cihazlariniza her turlu guncel surumu yuklenip geri yollanir .

Bu özellik tamamiyle destek amaçlıdır.

Redline g40 cihaz aldım 7601 wifili yayın API kısmına UyduX kullanıcı adım şifrem ve URL ile giriş yaptım. Kanal geçişlerinde ağ hatası uyarısı aldım sürekli ya da kanallar sürekli donuyor. Sorunun wifi de olduğunu düşünüp Daha güçlü olan 300 mbps 5370 wifi aldım sorun halen devam ediyor. Daha sonra bir arkadaşın yayın API codunu denediğimde hiçbir sorunun olmadığını geçişlerin gayet iyi olduğuna gördüm. Bu sorunu nasıl hallederim
Bende redline ts 80 plus var nerdeyse 1 senedir güncelleme olmuyor ?
Son güncellemeyi nerden yapabiliriz ?
orhan1966

Bende redline ts 80 plus var nerdeyse 1 senedir güncelleme olmuyor ?
Son güncellemeyi nerden yapabiliriz ?

Redline Ts 80 plus yazilim V24.81 RedShare Guncellemesi mevcut dosyayi indirin ayni usb atip videodaki gibi yapin
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

Brismo

Redline g40 cihaz aldım 7601 wifili yayın API kısmına UyduX kullanıcı adım şifrem ve URL ile giriş yaptım. Kanal geçişlerinde ağ hatası uyarısı aldım sürekli ya da kanallar sürekli donuyor. Sorunun wifi de olduğunu düşünüp Daha güçlü olan 300 mbps 5370 wifi aldım sorun halen devam ediyor. Daha sonra bir arkadaşın yayın API codunu denediğimde hiçbir sorunun olmadığını geçişlerin gayet iyi olduğuna gördüm. Bu sorunu nasıl hallederim

Farklı marka benzer cihazla ben de benzer sorunla karşılaştım, bu sorunu şu şekilde aşabilirsin;
Canlı TV kullanmadan önce cihazın cccam funcam veya benzeri paylaşımlarını tamamen kapat,
Sonra cihazı kumandadan kapat,
Sonra fişten çıkar tak cihaz reboot etsin
cccam funcam redcam veya benzeri paylaşımlarının tamamen kapalı olduğunu gözlemle,
Artık oynatma listesisından yüklediğin Canlı TVni kullanabilirsin donma takılma olmayacaktır eğer internet servis sağlayıcında problem yoksa.

Bur tür cihazlardaki "linux açık kaynak kodlu" tüm yazılım çeşitlerinde bu sorunla karşılaşılıyor ve henüz çözülmüş değil. Yukarıda anlattığım yöntemle sorunu halletmiş olacaksın. Bu sorun usb wifi ile ilgili değil.
botech 600 ve 700 serisi samsat 9090 serisi gibi cihazlarda bu yöntemle aştım.
Tabii modeminden wifi için kısıtlama yapılmadığını kabul ederek ve internet bağlantı hızının da 8 mb den fazla olduğunu düşünerek yazdım.

Deneyip dönüş yaparsanız sevinirim.
Brismo

UyduX kullanici adin vs uyeliginiz varmi ben goremedim.
g40 modelinde 1 hafta once bir uyemize kurup yolladim hicbir sorun olmadi.
cihazinizda bir problem mevcuttur veya wifi ayarlarinda veya cekiminde
sorun teskil edebilir . Alperentoy ustanin soyledigini uygulayin belki cozum olabilir .
Orjinal surumu 7601 yazilimli sizin 5370 ise guncelleme yapilmis manuel ilk surumune donderin.
Forum adminimizden eşsiz bir paylaşım daha . Çok yerinde ve güzel bir konu elinize sağlık .
orhan1966

Tesekkürler albatros usta

Usta bide video yazmişsın ben göremedim linki?
orhan1966

Usta bide video yazmişsın ben göremedim linki?

K1ovTANtHuM

Usb den guncelleme benzeri bu videoda uzanti farkli sadece dosyasinin g40 da yazilim olarak buna benzer gncelleyebilirsin
Merhabalar,

Sitenize yeni üye oldum size bazı sorularım olacak benim elimde Redline TS7500 HD uydu cihaz var cihazı arkadaşımdan aldım.

İçerisinde eski yazılımda free Canlı TV ve kanallar vardı bende elimde bulunan ücretli Canlı TV kanal listesini yüklemek istiyordum ve internette yorumları okumaya başladım ama yazılanları denememe rağmen bir türlü ekleyemedim ve yayın bağlantısı olmadığı için bu şekilde yapmamı söylediler ve başka bir forum sitesinde gördüğüm yazılımı attım içinde yayın bağlantısı yoktu free Canlı TV kanal listesi de silindi.

Sizden ricam yayın bağlantısı olmadığı için ben ücretli Canlı TV seyredemiyorum.

Bu cihaz için yayın bağlantısı yazılımı var mı?

Yazılım yoksa Canlı TV kanal listesi nasıl yükleyebilirim sizden bilgi rica ediyorum.

Saygılarımla.
dosya oynatma listesi seklinde ve ismi de ''tvlist'' olacak.
yoksa cihaz görmez.
cihazın uzerinde hangi yazılım var.bak bakalım.

ts7500 mi.
ts 7500 plus mu

pluslarda yayın API bölumu yok diye biliyorum.
hurzati

dosya oynatma listesi seklinde ve ismi de ''tvlist'' olacak.
yoksa cihaz görmez.
cihazın uzerinde hangi yazılım var.bak bakalım.

ts7500 mi.
ts 7500 plus mu

pluslarda yayın API bölumu yok diye biliyorum.

Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim benim cihazım plus olmayan modeli plus modellerinde xtraem codes var benim aldığım modellerde yokmuş.
Kanal listesini oynatma listesi ve txt olarak her türlü denedim ama olmuyor cihazda en son yazılım (V38.00 RedCanlı TV Added) yüklü.

Bilginize.
ℂ☆Albatros

Redline Ts 80 plus yazilim V24.81 RedShare Guncellemesi mevcut dosyayi indirin ayni usb atip videodaki gibi yapin

teşk
Cevap yazmak için giriş yapın.