[CENTER]glwiz' Iptv
Arkadaslar uygulamayi 30 gunluk test suresi veriyorlar tum ulusallar mevcut toplam 214 kanal. Bunun yaninda Kürtce,Iran,Arapca ve Çince paketlerde bulunmakta. Özellikle gurbetci arkadasların işine yarayacagını düşünüyorum. Umarım işinize yarar
[MEDIA=youtube]HppJHKwCGCo[/MEDIA][/CENTER]
Bu uygulamanin acigini buldum ans samsung tv de degil android tv box vede android tv lerde her ay kapandiginsa acabiliyorum cok iyi yayinlari bazi kanallar hd atv felan show tv star tv felan degil ama gayet guzel goruntu canak gibi ihtiyac duyan olursa kod verebilirim
sivasli29 ustam bana kod verebilirmisin ?
Ustam banada yollasan gurbette lazım
banada verebilirmisin tsk
ustam bende alabilirmiyim size ozelden ulasamiyorum hata aliyorum
"sivasli29, post: 74159, member: 4415"
Bu uygulamanin acigini buldum ans samsung tv de degil android tv box vede android tv lerde her ay kapandiginsa acabiliyorum cok iyi yayinlari bazi kanallar hd atv felan show tv star tv felan degil ama gayet guzel goruntu canak gibi ihtiyac duyan olursa kod verebilirim
kod alabilirmiyim?
"sivasli29, post: 74159, member: 4415"
kod alabilirmiyim
kardes banada kod verebilirmisin
"hakan_3434, post: 44890, member: 304"
[CENTER]glwiz' Iptv
Arkadaslar uygulamayi 30 gunluk test suresi veriyorlar tum ulusallar mevcut toplam 214 kanal. Bunun yaninda Kürtce,Iran,Arapca ve Çince paketlerde bulunmakta. Özellikle gurbetci arkadasların işine yarayacagını düşünüyorum. Umarım işinize yarar
[MEDIA=youtube]HppJHKwCGCo[/MEDIA][/CENTER]
banada verebilirmisin tsk
sivasli29 hoca konu eski ama
bana bu program icin kod gönderebilirmisin