Samsung Smart Tv'ye Ss Iptv Kurma

👤 Yetmis6 💬 11 cevap 👁 15,282 görüntü
Samsung smart tvlerde ss iptv uygulaması app storedan yüklenemiyor smart iptv de deneme süresinden sonra ücretli oluyor aşağıda vereceğim linkten ssiptv dosyalarını indirip videoyuda izleyerek usb ile samsung smart tvlrede ssiptv yükleyip ip tv izleyebilirsiniz..

Dosya Linki: 🔒 Link gizli — giriş yapın

Video Anlatım:
[MEDIA=youtube]Scyu1bjTdew[/MEDIA]

NOT: SS İPTV yi yükleyen gold üyeler liste yüklemeleri için bana kodlarını gönderebilirler..
Arkadaşlar bu video da da bilgiler var gold üyeler ssiptv kurup bize mac adreslerini gönderebilirler

[MEDIA=youtube]gpKQ0nkOMLs[/MEDIA]
ustam ben yükledim kanalları kaydettim ama açılınca boş gösteriyo
benim samsung H6400 olurmu
"enbiya, post: 99733, member: 2810"
ustam ben yükledim kanalları kaydettim ama açılınca boş gösteriyo

Usta usb takılı iken birde dene
"tree_onestar, post: 99738, member: 244"
benim samsung H6400 olurmu

Olması lazım usta önce mağazada aramanı tavsiye ederim ama artık samsungta eklemeye başladı bölgelere göre..
"Yetmis6, post: 99741, member: 2325"
Olması lazım usta önce mağazada aramanı tavsiye ederim ama artık samsungta eklemeye başladı bölgelere göre..

benim apps yok hala
Buldum usta internet logosunun oldu yerin içine atıyomuş çok saolun cok güzel oldu 1 aydır arıyordum
İp adresinden de yükle iyor bu program.samsung appsde yok ama.
samsung ju7000'e ssiptv yi yükleyemedim.. aynen gösterildiği gibi usb'yi fat32 şeklinde biçimlendirdim. indirdiğim dosyaları içine attım.. tv'ye taktığımda hiç bir tepki vermiyor.. kaynaktan usb'nin içine girdiğimde dosyaları görüyorum ama kurulmuyor...
Ssiptv uygulaması samsung tvde yok nasıl kurabileceğimi anlatan Türkçe bir video linki bilen varmı acaba..
bu uygulamanın ücretsiz sürümü yok mu acaba sadece bir hafta kullandırıyor lg smart tv de
Cevap yazmak için giriş yapın.