Samsung Smart TV Yurt Disi Yardim

👤 Derin 💬 5 cevap 👁 1,501 görüntü
merhabalar yurt disindayim samsung smart tv aldim turkce menu yok yaziliminda nasil turkce menu eklerim
Derin
merhabalar yurt disindayim samsung smart tv aldim turkce menu yok yaziliminda nasil turkce menu eklerim

Televizyonun Samsung C serisi ise cevap olabilir... Saygilar...

Samsung C Serisi Türkçeleştirme...

Ürünün dil kodu avrupanın bir bölgesine ayarlı onu düzeltmek için ürün standby da kumandada iken sırasıyla (Cok Hizli Yavaş Farketmiyor Sırayla Basmak Yetiyor)

info
menü
mute (Ses Kesme Tuşu)

Tuşlarına basılıp açma tuşuna basılır (Bazen uzun veya birkaç kere basmak gerekebiliyor, Açılana kadar 1-2 saniye aralıkla basılır)

Açıldiginda sol üstte servis menüsü geliyor, Orada aşagıdaki Local Set`e gelip yön tuşlarının ortasındaki tuşa basıp bölge ayarına girilir, Orada sağ veya sol ok tuşuyla EU_All a gelip ok e basılır, Sonra yukarı ok tuşu ile Factory Reset e gelip ok yapınca tv kendini kapatıyor, 3-5 saniye sonra ürünü açınca ilk ayar menüsü tekrar geliyor orada artık dil seçeneklerinde Türkçe mevcut.

Samsung Sitesinden Alintidir...!!!!
tesekkurler kardes ama local set e mudahale edilmiyor tiklanmiyor yani
aradim burdaki servis avrupa disindaki dillere yardim etmiyoruz turkiyede turkiye disinda satilanlara etmiyoruz diyorlar
Derin
tesekkurler kardes ama local set e mudahale edilmiyor tiklanmiyor yani

(Özellikle Local set aktif olmayan)

1) Tv açıkken sırasıyla Mute-1-1-9 ve Enter tuşlarına basın. ekrana gelen menüden Hotel Modekısmını On olarak ayarlayın ve TV'yi kapatın.

2) Tv kapalıyken kumanda üzerindeki INFO-MENU-MUTE ve POWER tuşlarına sırası ile basın Tv açılıp Service Menüsü ekrana gelecek.

3) Service menüsünde Control - Hotel Option seçeneğinin içinde bulunan Clone TV on USB seçeneğine tıkla. Sonra uzaktan kumanda üzerinde geri gitme tuşuna basarak Servis menüsü anasayfasına gelin ve oradan Option seçeneğine girdiğinizde Local set aktif olduğunu göreceksiniz ve EU_Only yazan yerden EU_All seçeneğini bulun ve Tv'yi kapatın.

4) Tv'yi açın ve 1.madde de yaptığımız işlemi yaparak Hotel Mode Off yaparak Tv'yi kapatın.

5) Tv'yi açın ve menu Turkce Olacaktir...

Alintidir...
Cevap yazmak için giriş yapın.