samsung tv de iptv izlemek

👤 klasnic 💬 9 cevap 👁 4,528 görüntü
Merhabalar samsung tv de apss yükledim xml dosyası yaratıp kanalları izleyebiliyorum ancak bazı linklerde 5 kanal var ise 10 ar saniye gösterip diğer kanala geçiyor bunun çözümünü bilen var mı acaba ?
Teşekkür ederim
"klasnic, post: 10315, member: 703"
Merhabalar samsung tv de apss yükledim xml dosyası yaratıp kanalları izleyebiliyorum ancak bazı linklerde 5 kanal var ise 10 ar saniye gösterip diğer kanala geçiyor bunun çözümünü bilen var mı acaba ?
Teşekkür ederim

eline sağlık
"klasnic, post: 10315, member: 703"
Teşekkür ederim

bazi linklerde öyle oluyor.. degistiremessiniz..

size sorum olacakti. app in ismini dermisiniz banada bendede samsung tv var
Benim kullandigim app seyirturk ayrica kanal atlamasinin sebebife ayni baglantiyi birden fazla kisinin acmasi oldugunu soylediler
NStream-Lmod Türkce güzel bir App Size davsiye ederim. Googlden arayabilirsiniz. IP-Tv icin güzel bir Programm.
arkadaşlar samsung amart tv ler için seyirtürk eklentisi var ,en iyi ve en kolay kurulum olanı bence başka birşeylerle uğraşmaya gerek yok.
birkaç seçenek var aslında samsung smart tv için

ulangotv
nstreamLmod
seyirtürk
uyduhanetv player

bunlar hemen hemen aynı işleeri yapıyor
OTT player tavsiye ederim 🔒 Link gizli — giriş yapın kurulumu ve gerekli bilgiler sitesinde var
kesinlikle ott player. istediğiniz kadar panel ekleyebilirsiniz.
ciao ragazzi, qualcuno sa se iptv smart possono essere caricati sulla mia tv ue46es8000 Grazie in anticipo
Cevap yazmak için giriş yapın.