Arkadaşlar sitede gezinirken sorun yaşayan varmı çok geç açılma sayfalara konulara girememe gibi lütfen bu konuyu okuyan arkadaşlarım yorum yapabilir mi?
bende bi sıkıntı yok
hala bekliyorum...
Karizma
Arkadaşlar sitede gezinirken sorun yaşayan varmı çok geç açılma sayfalara konulara girememe gibi lütfen bu konuyu okuyan arkadaşlarım yorum yapabilir mi?
evet mobilde sıkıntı çok ama ben uygulama yaptım onda herşey daha stabil ve hızlı
şuanda var baya bi geç acılma sorunu
Bir kaç gün öncesine kadar bende vardı Karizma hocam , örneğin bir konu okurken sağdaki çubuğu(adını unttum suan) aşağıya çekiyordum sayfanın alt kısmındaki yorumları okumak için; bu arada sayfa loading olmaya devam ediyordu. Loading bittiğinde sayfa kendi kendine tekrar yukarı çıkıyordu.
Diğer bir husus geç loading den dolayı konu okurken tam ortaya reklam geç çıkıyordu :D
ama bugün biraz geç yükleme dışındaki diğer sıkıntılar giderilmiş gibi (geç loading süresi de iyileşmiş gibi ama biraz daha mevcut)
masaüstü bilgisayar ve 5mbit internetle denedim
Bende sorun devam ediyor.
Bu akşam bakıma alacağım siteyi Arkdaşlar bazı bölümlerde sorun olabilir
Mobilde cok sikinti yasiyorum sayfa cok gec yukleniyor...
bendede aynı sıkıntılar var usta
Bu gün 04.02.2017 saat12:42 sayfalar arası geçiş ve uydu portal girişlleri çok yavaş bende sorun devam ediyor.
yoksulf1
Bu gün 04.02.2017 saat12:42 sayfalar arası geçiş ve uydu portal girişlleri çok yavaş bende sorun devam ediyor.
Sistem çalışması bu gece devam edecek bilgilendirme yapacağım henüz bitmedi
Arkadaşlare güncelleme gerçekleşt, sorun yaşayan varmı ?
usta sayfada geri tuşu çalışmıyor normalde bir sayfaya girdiğinde tekrar geri çıkayım dediğimde olmuyor illaki ana sayfa tuşuna basmam gerekıyor en başa dönmek için
Bende bir haftayı geçgindir sıkıntı var sayfa geç yükleniyor brother ustanın dediği gibi geri tuşu çalısmiyor bi onceki sayfaya gecemiyorum düzeltilirse sevinirim usta
bendede biraz düzeldi ama arkadşların dediği gibi oluyor iyi günler