Sentry Ile Captca Korumasini Nasil Geceriz?

👤 Blacktron 💬 16 cevap 👁 2,133 görüntü
Arkadaslar Sentry ile captcha korumali Canlı TV dns'leri nasil gecebiliriz?
Bu konuyu bilen arkadaslar bilgilerini paylasirlarsa sevinirim.
PostData'nin su sekilde olmayip
username=<USER>&password=<PASS>&captcha=<CAPTCHA>switch=on&submit=Log+In
su sekilde olacagina dair bir öneri var
username=<USER>&password=<PASS>&switch=on&submit=Log+In

ama bu cözüm ise yaramiyor.
Bilgisi olan arkadaslar bilgi verirlerse sevinirim.
talinon
Portlu olan sunuculer için hala bir cozum yok

Portlu olan sunuculer icin degil arkadaslar captcha korumali sunuculerden bahsediyorum!
gold üye olun sunucu hacker programıyla hepsini kırın captcha falan sorun değil :)
brahmefe
Selam arkadaşlar bende sentry mba ile ilgili bir şeyler yazayım dedim ama sizden ricam kimse config istemesin lütfen konu açılmışken bizimde tuzumuz olsun dedim program çatır çatır çalışıyor diyeceğim sadece bu aşağıya resmi koydum şimdi basit bir sunucuden düşürdüm sadece bilginiz olsun dedim siteye çok emek verdi arkadaşlar ben bu düşmanlığı yapamam sizde sahbaz arkadaşın programını kullanın hepinize iyi akşamlar.
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. ** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

brahmefe daha önce de bu tarz imalı mesajların oldu. biz kimseye zorla veya mecbur bırakarak bir şey satmaya vs. çalışmıyoruz. bu sitede gold üyelik daha önce de vardı. benim programımla başlamadı bu olay. o yüzden bildiğin herşeyi rahatlıkla paylaşabilirsin. burası bir paylaşım forumu. programımın kimsenin korumasına ihtiyacı yok. bildiklerini paylaş ki insanlar yeni bir şeyler öğrenebilsinler
brahmefe
Selam arkadaşlar bende sentry mba ile ilgili bir şeyler yazayım dedim ama sizden ricam kimse config istemesin lütfen konu açılmışken bizimde tuzumuz olsun dedim program çatır çatır çalışıyor diyeceğim sadece bu aşağıya resmi koydum şimdi basit bir sunucuden düşürdüm sadece bilginiz olsun dedim siteye çok emek verdi arkadaşlar ben bu düşmanlığı yapamam sizde sahbaz arkadaşın programını kullanın hepinize iyi akşamlar.
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

Dostum hani ne paylasmiisn sadece bir Resim koymussun ne nedir neyi paylasmiisn anlayamadim.
Eger config hazirladigini göstermekse maksatin onu bizde yapaiyoruz hatta capture'da hazirlayabilirim.
Ama bu konunun acihaz kodui SENTRY ile Captcha'li bir DNS sunucui nasil asabiliriz?
Sentry ile Captchali bir dns'imi kirdin?
anlatda ögrenelim.
usta kötü bir şey yazmadık ki silerim olur biter kimseyide karalamadım bizde beğendiğimiz için üye olduk bu siteye bir de senin programını denemekti acihaz koduım gayette güzel bir program yazmışsın ayrıca hiç bir yerde paylaşılmıyor ben sadece bilgisi olsun diye yazdım arkadaşlara cezamız neyse çekeriz ustam
brahmefe
usta kötü bir şey yazmadık ki silerim olur biter kimseyide karalamadım bizde beğendiğimiz için üye olduk bu siteye bir de senin programını denemekti acihaz koduım gayette güzel bir program yazmışsın ayrıca hiç bir yerde paylaşılmıyor ben sadece bilgisi olsun diye yazdım arkadaşlara cezamız neyse çekeriz ustam

cezalık bir durum yok usta. sadece bildiklerimi anlatsam dünya batar tarzı mesajların hoşuma gitmiyor. buradaki herkes kendince bir şeyler biliyor. o yüzden bir şey paylaşacaksan paylaş kimseyi merakta bırakmana gerek yok.
Kardaslar burası bilgi paylaşım platformu şu bahsedilen konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa paylaşır yada paylaşmaz o artık onun bileceği iş..ama işte benim bilgim var ama başka arkadaşın emeğine saygısızlık olmasın diye vermiyorum imasında bulunmak yanlış..Çünkü ikisi aynı şey değil biri program biri ipucu ayrıca bilgi varsa dahi vermeye gönül yoksa hiç bahsetmemek daha iyi..
Haci
Kardaslar burası bilgi paylaşım platformu şu bahsedilen konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa paylaşır yada paylaşmaz o artık onun bileceği iş..ama işte benim bilgim var ama başka arkadaşın emeğine saygısızlık olmasın diye vermiyorum imasında bulunmak yanlış..Çünkü ikisi aynı şey değil biri program biri ipucu ayrıca bilgi varsa dahi vermeye gönül yoksa hiç bahsetmemek daha iyi..

Aynrn Haci haklı
Cevap yazmak için giriş yapın.