programda user ayrı password ayrı iki dosya seciyorum fakat tarama başlamıyor hata veriyor neden olabilir
Rookie
programda user ayrı password ayrı iki dosya seciyorum fakat tarama başlamıyor hata veriyor neden olabilir
Sentry mba'da öyle bir seçenek yok diye biliyorum.. Sahbaz ustanın programını iste sahbaz ustadan.. Orda var o seçenek
gecici üyelere verilmiyormuş ayrıca list kısmından wordlist var username ve password ayrı yerler ver orayı diyorum
Rookie
gecici üyelere verilmiyormuş ayrıca list kısmından wordlist var username ve password ayrı yerler ver orayı diyorum
Tam bir bilgim yok valla kardeşim sentry konusunda.. Yardım eden olur elbet forumdan az bekle
rookie kardeşim,combonu user pasword diye bölmen lazım,masaüstüne ayrı user ve pass olarak 2 txt.dosyası olarak kaydet ve sonra tek tek göster,comboyu bölmek içinde acces driver programını kullanabilirsin forumda mevcut,kolay gelsin.
usta zaten combolar şu şekilde
user
user
user
diğer comboda
password
password diye gidiyor
mode bölümünden combo list seçeneğini değiştir,two list olanlardan birini seç,o şekilde yaparsan oluyor.
direk adresi taramaz combolarin her turlusunu ayri birlesik ekleyebilirsin onla alakasi yok ama
hangi dns ye atak yapacaksan config i olmasi lazim config yuklemen gerek configinde saglam calismasi lazim
ayrca yardim istediginiz konuda az detay verin combo ayri ekliom calismiyo hata veriyo demissin
ney hatasi veriyor ekran goruntusu cek bakalim dns mi configmi hatali yermi girdin load mi etmedin
500 cesit calismama nedeni olur bu soylediklerim config ekleme icindi geriye kaldi 499 :)
:) evet haklısın configli bir sunucu tarıyordum
ınvalid wordlist file hatası alıyorum worldlisti bos bırakıyorum username ve passworddan dosya ekliyorum sadece acaba onun için mi