Sentry mba'in bilinmeyen gizli püf noktaları

👤 murat3576 💬 18 cevap 👁 4,906 görüntü
SelamunAleykum arkadaşlar,
Sentry Mba programının birçok bilmediğimiz yönlerinden birinin püff noktasını sizlere göstermek istiyorum.
Burada amaç 1 combolisti 4 kere programda nasıl kullanabiliriz onu sizlerle paylaşmak istedim.Bilmeyen veya bu programa yeni başlayan arkadaşlarımızada klavuzluk yapacaktır..iyi forumlar
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Yöntemleri gencerdenmi aldın :D
bu tür püf noktaların ustalar tarafından paylaşılması güzel,kendi adıma teşekkür ederim.Bu noktada bir de sorum olacak 🔒 Link gizli — giriş yapın gibi iptv dns adresini config olmadan sentry ile nasıl taratırız ?
"ellami, post: 4663, member: 233"
bu tür püf noktaların ustalar tarafından paylaşılması güzel,kendi adıma teşekkür ederim.Bu noktada bir de sorum olacak 🔒 Link gizli — giriş yapın gibi iptv dns adresini config olmadan sentry ile nasıl taratırız ?

Dostum onları taratamazsın çünkü succeskey yani başarılı key alamazsın dosya indiriyor bunuda sentry anlamaz
cevap için teşekkürler sihirdsr usta ama sentr gibi ben de anlamadım.:)
teşekkürler.
"Sihirdar, post: 4664, member: 577"
Dostum onları taratamazsın çünkü succeskey yani başarılı key alamazsın dosya indiriyor bunuda sentry anlamaz

anlayacağı dilden olması için config mi lazım
heryerde okuyoruz ama tam config yapımını öğrenemedik gitti malesef
tesekkurler
SAOLLLLLLLLLLLL
sagolasin
"murat3576, post: 2341, member: 48"
Sentry Mba programının birçok bilmediğimiz yönlerinden birinin püff noktasını sizlere göstermek istiyorum.
Burada amaç 1 combolisti 4 kere programda nasıl kullanabiliriz onu sizlerle paylaşmak istedim.Bilmeyen veya bu programa yeni başlayan arkadaşlarımızada klavuzluk yapacaktır..iyi forumlar
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

sağol usta
incelemek lazım
"murat3576, post: 2341, member: 48"
*Hidden content cannot be quoted.*

tesekkürler bunu bilmiyordum.
thankssssss
teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.