Smart Iptv

👤 Kiziroglu 💬 10 cevap 👁 2,863 görüntü
Kendi kullandigim bir uygulamadir..

[CENTER]🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın" alt="" class="bb-img" loading="lazy">

7 Gün deneme sansiniz var daha sonrasinda bir kereye mahsus 5,5 euro ödeyerek süresiz aktiv edebilirsiniz..
Samsung smart tvde denendi..
Xml dosyasi gerekmiyor,Panel adresini direk ekleyin bütün kanallar aninda Televizyonunuzda..

Listelerinizi mac adresini ekleyerek burdan yükleye bilirsiniz.
🔒 Link gizli — giriş yapın Liste yüklemek icin..
🔒 Link gizli — giriş yapın aktive etmek icin..

[/CENTER]
usta bu sadece siraladiklarindami oluyor mesala fire tv felan olmazmi ?
aynen bende kullanıyorum
Ustam free tv ler için amazon free stick var. Ona yüklenir mi bilmiyorum..
bende ikiside var yalniz tv panasonic benim ki viera onlarda olmuyor. sanirsam app olarak
Mag 250 cihazları oluyor sanırım. Bende olmadığı için deneme imkanı yok. Ama çok güzel bir uygulama..
yarin bir el atayim firetv de zamanim olursa ..
bu sureklı kullanmak için ne papmamız lazım odemelerı nereye nasıl yapacagız kendi ip atarsam genemı ucret odeyecegım
"battal1, post: 48058, member: 1843"
bu sureklı kullanmak için ne papmamız lazım odemelerı nereye nasıl yapacagız kendi ip atarsam genemı ucret odeyecegım

Lg ve Samsung Smart Led Tv lerde olan bir app.7 gün ücretsiz daha sonra satın alman gerekiyor izleyebilmen için güzel bir uygulama tavsiye ederim almak istersen tv den kredi kartı ile satın alabilirsin

LG TV de SS iptv uygulaması ücretsizdir.Çok başarılı bir uygulama tavsiye edrim.

Mac adresini yazarak ödeme yapmam lazim güzel bir uygulama
Cevap yazmak için giriş yapın.