Smartcanlı TV Nr.1 Error Connection Timeout Hatası Alıyorum

👤 seegoo 💬 8 cevap 👁 1,991 görüntü
Arkadaşlar merhaba,

Eski bir smart tv ye sahibim, ücretsiz uygulamalar tatmin etmeyince dedim ki Smart TV uygulaması uygulamasını satın alayım nasılsa paralı ya daha stabildir diye düşünerek.

🔒 Link gizli — giriş yapın

sitesinden dosya olarak listemi yükleyebiliyorum onda sorun yok, fakat kanallarımın devamlı güncel olmasını sağlamam için link olarak eklemem lazım link olarak ekleyip, tv yi açtığımda Nr.1 Error Connection Timeout hatası alıyorum, linke erişemiyorum.

Modemi kapattıp bekledim, kanal listesini sildim, fişten çektim, uygulamayı sildim tekrar kurdum hiçbirisi çözüm olmadı.

Var mı bu durumu yaşayan veya tecrübesi olan ?

Şimdiden çok teşekkürler.
seegoo

Arkadaşlar merhaba,

Eski bir smart tv ye sahibim, ücretsiz uygulamalar tatmin etmeyince dedim ki Smart TV uygulaması uygulamasını satın alayım nasılsa paralı ya daha stabildir diye düşünerek.

🔒 Link gizli — giriş yapın

sitesinden dosya olarak listemi yükleyebiliyorum onda sorun yok, fakat kanallarımın devamlı güncel olmasını sağlamam için link olarak eklemem lazım link olarak ekleyip, tv yi açtığımda Nr.1 Error Connection Timeout hatası alıyorum, linke erişemiyorum.

Modemi kapattıp bekledim, kanal listesini sildim, fişten çektim, uygulamayı sildim tekrar kurdum hiçbirisi çözüm olmadı.

Var mı bu durumu yaşayan veya tecrübesi olan ?

Şimdiden çok teşekkürler.

Buyuk ihtimal linkin patlamistir.. Ondan.. Yada dogru linki girdiginden emin ol. Bazen kopyaliyip yapistirinca hata olabiliyor..
Feratinho

Buyuk ihtimal linkin patlamistir.. Ondan.. Yada dogru linki girdiginden emin ol. Bazen kopyaliyip yapistirinca hata olabiliyor..

Linkte sorun yok hocam uyduportal linkim, linkten dosyayı indirip dosyayı upload ettiğimde sorun yok. Tek sorun link üzerinden yükleyememesi, acaba network düzeyince bir sorun mudur ? İnternette bu sorunu yaşayan yerli yabancı çok kullanıcı var, onlarda konu içinde denediğim şeylerle sorunu çözebilmişler.
Kardesim. Bazen bilgisayara inen bağlantıları. SCanlı TV programina inmeye bilio. Bazen bendede oluo bu durum. Belki saticinin aldigi nir nevi yontemdir.. Ozamanda o dedigin mesaj gelir.. Bazende egerki fazla linkin varsa. Program kaldirmayabilir. Ondan error verir. Benim bildiklerim bu..
En son yapacagin tv nin fisini cek ve geri tak. Ve tv nin internetini kapat.Ve yeniden baglanti kur..
Feratinho

En son yapacagin tv nin fisini cek ve geri tak. Ve tv nin internetini kapat.Ve yeniden baglanti kur..

Hepsini yaptım malesef, tv dns değişimi bile gerçekleştirdim. Ama olmadı :(
Korsan01

Smart TV uygulaması programini güncellemen gerekiyor kardes

Herhangi bir güncelleme yok ki nasıl güncelleyeceğim, programı kaldırıp tekrar kurdum zaten güncelleme olsa markette ki en son sürümü indirir.
Cevap yazmak için giriş yapın.