UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Sptify Premium 469 Account (28 / 02 / 2018)

👤 Misafir 💬 13 cevap 👁 1,198 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

alimerty
üzüm verme üzüm toplamayı öğret millete :)

üzüm de var bagıda sitemizde ögrenmemek isteyen ögrenir ... üzüm üzüme baka baka kararır... üzüm sevmiyorsan yemeyeceksin aynı zamanda..:D

Akılı insan burada verilen mailleri toplar tarar anladın bu alıştırmalık size önce nereden başlayacagınıza karar vereceksiniz..

Sentr Mba ögrenin bir dünya bununla ilgili hemsitede hem youtube de video var armut düş azıma gir de olmaz yani bunları bile cözemiyorsanız zaten sormanız hata.

üzümverme bagını vergibi..
Mert001
üzüm de var bagıda sitemizde ögrenmemek isteyen ögrenir ... üzüm üzüme baka baka kararır... üzüm sevmiyorsan yemeyeceksin aynı zamanda..:D

Akılı insan burada verilen mailleri toplar tarar anladın bu alıştırmalık size önce nereden başlayacagınıza karar vereceksiniz..

Sentr Mba ögrenin bir dünya bununla ilgili hemsitede hem youtube de video var armut düş azıma gir de olmaz yani bunları bile cözemiyorsanız zaten sormanız hata.

üzümverme bagını vergibi..

sıfırdan öğret demiyorum ki reis sen sadece değişik user passwordluları nasıl kırıyosun kırılmamış sunucuin userpas combinasyonunu nasıl anlıyosun bunları naltmanı istiorum :)
alimerty
sıfırdan öğret demiyorum ki reis sen sadece değişik user passwordluları nasıl kırıyosun kırılmamış sunucuin userpas combinasyonunu nasıl anlıyosun bunları naltmanı istiorum :)

eh işte biraz takip edin paylaşımlarımı nasıl yaptıgımı çözersiniz. işin inceligi biraz kafa yormaktan geçiyor ben de senin gibi yim fark yok sadece kafamı biraz daha fazla

yoruyorum ve çok karıştırıyorum geçen bir combo yapımın da kulanılan bir site verdim yüzüne baktınız sadece mesela orada yaptıgım comboyu ben ayırır tekrar karşılıklı yaparım terstende yani birazcık sabır ve azim gerekli...
Cevap yazmak için giriş yapın.