Ss-canlı TV [Samsung ve Lg]

👤 müslümcü06 💬 16 cevap 👁 3,438 görüntü
ss-Canlı TV adli program cikmis.. cok güzele benziyor .. benim sorum su, uygulama tamamen ücretsiz midir ?
kullanan varsa yardimci olabilirmi.. TSK
Usta bir kaç program var. Goruntu kalıteleri aynı paralısıda aynı ucretsızıde. Sadece arayuzleri farklı. Ben kullanıyorum memnunum
Us
Jack
Usta bir kaç program var. Goruntu kalıteleri aynı paralısıda aynı ucretsızıde. Sadece arayuzleri farklı. Ben kullanıyorum memnunum
ustam yurt disindayim anten kurulumu yasak bir yardımcı olsan smart TV üzeri nasıl izleriz paralida olsa olur bildigin bir yönlendirme varmı Samsung tv
Derin
Us
ustam yurt disindayim anten kurulumu yasak bir yardımcı olsan smart TV üzeri nasıl izleriz paralida olsa olur bildigin bir yönlendirme varmı Samsung tv

Smart TV uygulaması var samsungun marketinde. Onu satın alabilirsin 5 euro
hayir kendi kodlarin varya onlari yukleyip izliyeceksin. bu sadece Canlı TV oynatici ici bos. eger sadece turk kanallari icin istiyorsan seyirturk uygulamasi var samsung icin onu yuklemen lazim
Rica ederim takildıgınız yerde sorun müsait oldukça cevap yazmaya çalışırım
jack hocam aklimi karisdirdi bi arkadas sana bi sorim dedim tskler cevabin icin.. yani Smart TV uygulaması 5 euro ve ss-Canlı TV hep ücredsiz demi ?

saygilar
müslümcü06
jack hocam aklimi karisdirdi bi arkadas sana bi sorim dedim tskler cevabin icin.. yani Smart TV uygulaması 5 euro ve ss-Canlı TV hep ücredsiz demi ?

saygilar

Aynen dedigin gibi hocam. Smart TV uygulaması app storda 5 euro, ss-Canlı TV app storde ucretsiz, saygilar....
Gecemavisi
Aynen dedigin gibi hocam. Smart TV uygulaması app storda 5 euro, ss-Canlı TV app storde ucretsiz, saygilar....

tskler hocam app storda ne yazikki yok daha yani samsung stor da cikmamis LG Market de var ama bende samsung tv var ip adres üzeri yükledim kanallarimi ekledim.. programla bi kac rus kanal geldi bende normal mi o yoksa yanlis bisey mi yaptim ?

saygilar.
müslümcü06
tskler hocam app storda ne yazikki yok daha yani samsung stor da cikmamis LG Market de var ama bende samsung tv var ip adres üzeri yükledim kanallarimi ekledim.. programla bi kac rus kanal geldi bende normal mi o yoksa yanlis bisey mi yaptim ?

saygilar.

yanlis yok dogru yapmisin, rus kanallarindan haric orda my list var kendi kanal listeni onun icine atacaksin bu kadar....
Gecemavisi
yanlis yok dogru yapmisin, rus kanallarindan haric orda my list var kendi kanal listeni onun icine atacaksin bu kadar....

cok sagolun hocam .. kusura bakmayin daha yeniyimde tereddüt kaldimistim
müslümcü06
cok sagolun hocam .. kusura bakmayin daha yeniyimde tereddüt kaldimistim

rica ederim, elimizden geldigi kadar, saygilar....
öncelikle hayirli aksamlar.. bi sorum daha olacakti bu uygulamada misal "Kanal D" böyle yazinca dogru türkiyenin Logo su geliyor ama EPG yi yüklemiyor.. epg yi nasil ekleriz.??

ve ATV de bambaska logo cikiyor, Türk logosu icin atv nasil yazilirki ?? (ATV TR ?) show,star, ve fox tv de ilk harf büyük yazinca buluyor (Fox TV,Show TV)
ama bunlardada EPG sorunu yasiyorum..

Lütfen yardim edin, Saygilar
Cevap yazmak için giriş yapın.