Merhaba stalker playera hangi max adresini atarsam atayım çalışmıyor kanala tıkladığımda siyah ekran olarak kalıyor ve 2,3 kere mac adresi denedikten sonra kendini otomatikmen kapatıyor bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz ?
şu şekilde kalıyor
[ATTACH TYPE="full"]3683[/ATTACH]
"halilemre213, post: 229235, member: 14491"
Merhaba stalker playera hangi max adresini atarsam atayım çalışmıyor kanala tıkladığımda siyah ekran olarak kalıyor ve 2,3 kere mac adresi denedikten sonra kendini otomatikmen kapatıyor bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz ?
şu şekilde kalıyor
[ATTACH TYPE="full"]3683[/ATTACH]
Öyle 2-3 denemeyle bazen bulamazsın. Yeri gelir yüzlerce denemen gerekir. Bu şekilde açıktan paylaşılanları sadece sizmi deniyorsunuzki? Forumda kaç kişi var? Onlarca bazen 100lerce kişi başka ortamlardaada paylaşıldığını düşünürseniz sayısını siz hesaplayın. Bunlarla ilgili sürekli bilgilendirmeler yapılıyor. Tabiki size bunlaraı aaraştırmak vede okuyup bilgilenmek zor gelmiş olabilir.Önce haatayı kendinizde arayacaksın. Bazen tek denemede açık yayın bulursun bazen uzuzn süre denesende bulamazsın. İşte isbatı.. Zor geliyorsa hiç uğraşmayın parayla satın alın. 🔒 Link gizli — giriş yapın
00:1A:79:00:E9:08
00:1A:79:00:E9:27
00:1A:79:00:F8:AE
00:1A:79:00:F8:B9
Denedim birtanesi açıldı.Diğerleri kaapalı.Denemeseydim o açık yayınıda bulamazdım.
[ATTACH TYPE="full" alt="3697"]3697[/ATTACH]
reis başka playerda deniyorum zaten giriyor ama stalker playerde deniyorum olmuyor
"usta2017, post: 229665, member: 7461"
Öyle 2-3 denemeyle bazen bulamazsın. Yeri gelir yüzlerce denemen gerekir. Bu şekilde açıktan paylaşılanları sadece sizmi deniyorsunuzki? Forumda kaç kişi var? Onlarca bazen 100lerce kişi başka ortamlardaada paylaşıldığını düşünürseniz sayısını siz hesaplayın. Bunlarla ilgili sürekli bilgilendirmeler yapılıyor. Tabiki size bunlaraı aaraştırmak vede okuyup bilgilenmek zor gelmiş olabilir.Önce haatayı kendinizde arayacaksın. Bazen tek denemede açık yayın bulursun bazen uzuzn süre denesende bulamazsın. İşte isbatı.. Zor geliyorsa hiç uğraşmayın parayla satın alın. 🔒 Link gizli — giriş yapın
00:1A:79:00:E9:08
00:1A:79:00:E9:27
00:1A:79:00:F8:AE
00:1A:79:00:F8:B9
Denedim birtanesi açıldı.Diğerleri kaapalı.Denemeseydim o açık yayınıda bulamazdım.
[ATTACH TYPE="full" alt="3697"]3697[/ATTACH]
reis telefondan stb emu deniyorum açılıyor ama pc den stalker playerde deniyorum açılmıyor
2 3 kere de denemedim kaç gündür deniyorum
kısacası çalışan linki bile göstermiyor sorunum o
programın kullandığı dll dosyalarının programla aynı klasörde olması gerekiyor. rar lı dosyada bulunan klasörü içindeki herşeyle birlikte çıkarıp kullanmanız gerekiyor
Bende de tam tersi sorun var. Stalker player ile çalışan mac adresini STBEMU ile denediğimde blocked. diyor. Hem de elimde onlarca çalışan ve activ mac olduğu halde.
Stalker playerin ayarlarını, stb emu'ya nadıl aktarabilirim. Cihaz kimliğini kafadan attım, komple sildim, seri numaralarını değiştirdim,sildim, cihzaz modellerini değiştirdim. Cihaz kimliğini gönder dedim, gönderme dedim,ikinci kimlik oluştur dedim..... Hiçbiri yemedi. Hep BLOCK