SabitKilitli

Stalker Portal Player For PC v1.0 *** Dünyada Bir İlk

👤 sahbaz 💬 133 cevap 👁 15,466 görüntü
Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtiyaç duyulduğunu tahmin ettiğim yeni bir yazılımla tekrar karşınızdayım. Yıllar önce hazırladığım ve hala özveriyle güncellemeye devam ettiğim Panel Hacker programımla iptv dünyasında büyük bir devrim yaptığım gibi, bu programla da hiç kimsenin henüz başaramadığı bir şeyi başardığımı düşünüyorum çok şükür.Gerçekten çok büyük bir emek ve zaman harcadığım bu yazılımı nasıl dağıtmam gerektiğine karar vermem zor oldu. Ancak böyle bir programa dünya çapında ihtiyaç olduğunu gördüğüm için tüm üyelerimize ücretsiz olarak dağıtmaya karar verdim. Bir hayır duanız yeterli benim için. Güle güle kullanın

Not: Kanallar görünmüyor diyen arkadaşlar: mac adresli kullanımlar tek cihaz içindir. biri kullanıyorken başkası kullanamaz. programla ilgili bir durum değil bu. panelle ilgili

Programın güncel versiyonu
🔒 Link gizli — giriş yapın

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için cevap yazın veya mesajı beğenin.

[ATTACH TYPE="full" width="678px" alt="3315"]3315[/ATTACH]

[ATTACH TYPE="full" width="677px" alt="3316"]3316[/ATTACH]

merci maître
teşekkürler usta
Tesekkurler
tesekkurler hocam
thank you very much
eline saglık ustam
Eline emegine saglik
Eline sağlık Şahbaz usta ilk senden gerisi diğer programlarda devam edecektir.
emeğine sağlık usta
tesekurler ustam
emeğine sağlık
kimsenin kimseye karşiliksiz bir beklenti icinde davranmadıgı bi zamanda bu kararı alman
sana cok yakişti ustad...teprik ederim eline emegine zihnine saglik
eline emeğine,göz nuruna sağlık ustam büyüklüğünü yine gösterdin üçretsiz yapman senin ne kadar çömert olduğunu gösteriyor,çok teşekkürler.
buyuk emegin icin usta eline saglik. tum uydu forumlarinda artik kullanilan bir program olsun turk imzasi tasiyan tskler.
Elinize sağlık ustam gerçekten bayram yaşattınız herkese...
ustam elin kolun dert görmesin allah sana uzun ömürler versin ...saygı selamlar :D
Eline, emeğine sağlık ustam, iyi ki varsın.
ustam mac numarasinin gore bittis tahrihi gosterseydi cok guzel olacakti gine tsk kulandim ellerine saglik saygilar
Teşekkürler, ellerinize sağlık.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.