SabitKilitli

TV Portalı Player For PC V1.0 *** Dünyada bir İlk

👤 sahbaz 💬 133 cevap 👁 15,468 görüntü
Kanallar görünmüyor diyen arkadaşlar: cihaz kimliğili kullanımlar tek cihaz içindir. biri kullanıyorken başkası kullanamaz. programla ilgili bir durum değil bu. sunucule ilgili
teşekkürler sahbaz üstat ayrıca poğramı tüm üyelere vermen büyük incelik olmuş
arkadaslar yukarda sahbaz ustada belirtmis daha oncede diger konularda bir kac kez yazmistim once elinizdeki cihaz kimliğii ni kontrol edin bakan yoksa oyle girin stb emuler genelde bir kisiliktir.ikinci kisi ayni anda bakamaz bilginiz olsun slm lar
Teşekkürler sahbaz usta, bende ses sorunu var, yani playeri actığmda ses var kanal deiştirdimde ses kayboluyor
bayash

Teşekkürler sahbaz usta, bende ses sorunu var, yani playeri actığmda ses var kanal deiştirdimde ses kayboluyor

senin pc ile ilgili bir sorun olabilir. ses kartı sürücüsünü tekrar kur istersen
öncelikle program için tesekürler usta bendede aynı sorun var sürücüyüde günceledim olmadı sorundevam ediyor
Süper olmuş paylaşım versiyonu için daha ne beklenebilirki. Netde de büyük sükse yaptı tekrar eline koluna sağlık🔒 Link gizli — giriş yapın usta.
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtiyaç duyulduğunu tahmin ettiğim yeni bir yazılımla tekrar karşınızdayım. Yıllar önce hazırladığım ve hala özveriyle güncellemeye devam ettiğim sunucu Hacker programımla Canlı TV dünyasında büyük bir devrim yaptığım gibi, bu programla da hiç kimsenin henüz başaramadığı bir şeyi başardığımı düşünüyorum çok şükür.Gerçekten çok büyük bir emek ve zaman harcadığım bu yazılımı nasıl dağıtmam gerektiğine karar vermem zor oldu. Ancak böyle bir programa dünya çapında ihtiyaç olduğunu gördüğüm için tüm üyelerimize ücretsiz olarak dağıtmaya karar verdim. Bir hayır duanız yeterli benim için. Güle güle kullanın

Not: Kanallar görünmüyor diyen arkadaşlar: cihaz kimliğili kullanımlar tek cihaz içindir. biri kullanıyorken başkası kullanamaz. programla ilgili bir durum değil bu. sunucule ilgili

thank you
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.