SabitKilitli

TV portalı PLAYER FOR PC V2.0

👤 sahbaz 💬 187 cevap 👁 25,109 görüntü
"sahbaz, post: 216117, member: 128"

you must be a super gold or hacker gold member to get that software

let me try it please
Şahbaz usta ; Ekran görüntü penceresinin boyutu ayarlansa , çok şey istemiş olur muyum ? Benim gibi göz problemi olanlar için iyi olur diye düşündüm . Bir de cihaz kimliğiinin kullanıcı ve şifresi görünse bir yerlerde . ( Account : Password ) :rolleyes:
ustam hic bir video arşivi grup yada video arşivi kanallari yüklenmiyor
Emeğine sağlık ustat, çok güzel ve hızlı çalışıyor
"polat, post: 216124, member: 431"

Şahbaz usta ; Ekran görüntü penceresinin boyutu ayarlansa , çok şey istemiş olur muyum ? Benim gibi göz problemi olanlar için iyi olur diye düşündüm . Bir de cihaz kimliğiinin kullanıcı ve şifresi görünse bir yerlerde . ( Account : Password ) :rolleyes:

:D sunucu hacker kullan. görüntü boyutu monitör çözünürlüğüne göre değişir. herkeste çalışsın diye ortalama bir boyut ayarlamak zorundayım
"sahbaz, post: 216111, member: 128"

Hataları düzelttim. yazılımı tekrar indirmen gerekiyor

çok teşekkür ederim düzelmiş ancak bir türlü yayınları açamadım liste geliyor kanala basınca siyah ekran öylece kalıyor
kanal listesi hizli iniyor kanal zaplamalari super en az 10 kanal denedim arka arkaya herhangi bir sisme olmadi programda stabil arkadaslar.gayet duzgun aciliyor. usta super olmus.
cihaz kimliğii mahmut kardes acilmiyorsa baska biri bakiyordur.ikinci kisi ayni anda bakamaz
programin calismamasi bilgiyarinizin donanimi ile ilgili olabilir. programda sikinti yok arkadaslar kolay gelsin
"serkan06, post: 216134, member: 7904"

kanal listesi hizli iniyor kanal zaplamalari super en az 10 kanal denedim arka arkaya herhangi bir sisme olmadi programda stabil arkadaslar.gayet duzgun aciliyor. usta super olmus.
cihaz kimliğii mahmut kardes acilmiyorsa baska biri bakiyordur.ikinci kisi ayni anda bakamaz

haklısınız ama aynı cihaz kimliğii ile android uygulamda izliyorum
"mahmu6t51, post: 216133, member: 16861"

çok teşekkür ederim düzelmiş ancak bir türlü yayınları açamadım liste geliyor kanala basınca siyah ekran öylece kalıyor

hocam artık kanal açılmama problemi kalmadı programda. ya başkası izliyordur o cihaz kimliğiiyle ya da senin başka bir sorunun vardır
baktiginiz cihaz kimliğii androide su an aciksa ikinci bir yerde seyretme imkani olmaz. sunucu adresiini verirseniz deneme yapabiliriz
usta eline emeğine sağlık. çok teşekkürler. kırıp izleyemediğimiz bütün DNS leri bir çırpıda izledim. hepsini kaydettim. başarıların daim olsun.
It works fine.It doesn't show cyrillic epg.[ATTACH TYPE="full" alt="3325"]3325[/ATTACH] I suppose it's a font issue.This is a 🔒 Link gizli — giriş yapın from which it does not load the oynatma listesi. Once again -Thank you!
emeğine sağlık ustam,bundan iyisi şamda bedava kayısı
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.