SabitKilitli

TV Portalı Player For PC V2.0

👤 sahbaz 💬 187 cevap 👁 25,110 görüntü
Teşekkürler brat🔒 Link gizli — giriş yapın
elinize sağlık usta uğraş ve emekleriniz için ayrıca teşekkürler kusursuz.
gercekten super.Ancak kimse fark etmedimi video arşivi grup ve video arşivi kanallar yüklenmiyor,yaniliyormuyum?
hero01

gercekten super.Ancak kimse fark etmedimi video arşivi grup ve video arşivi kanallar yüklenmiyor,yaniliyormuyum?

doğru. ama o grupların yüklenmesi için ayrı kod yazmak gerekiyor. ve onların çok gerekli olduğunu düşünmediğim için eklemedim. belki ilerde eklerim
Merhaba bir tek ben mi? HTTP/1.1 404 not found hatası alıyorum ? Sabah bir kere denedim çalıştı program akşam tekrar denediğimde hangi sunucui denesem aynı hatayı aldım.
ağ bağlantını kesen bir yazılım vardır wireshark vs. gibi
🔒 Link gizli — giriş yapın benim ip adresim ile ilgili bir sıkıntı var galiba yada kablo netin ip aralıklarında bir sıkıntı olabilir mi ? vpn ile denedim aynı sunuculeri açıyor kendi ip adresim ile denediğimde HTTP/1.1 404 not found hatası alıyorum. İlginç :) sabahta vpn ile bağlıyken denememiştim çalışmıştı şimdide vpn ile çalışıyor.

Teşekkürler evet program çalışıyor sorun galiba benim ip adresimde bu tarz bir hata alan yoksa :D
Benim kullandığım bir program ile uyumsuzmuş o program sorun çıkarıyor sorunu buldum teşekkürler tekrar güzel program.
🔒 Link gizli — giriş yapın ustam arayüz biraz daha zamanla geliştirilebilir demi bir tek ben miyim acaba arayüzü beğenmeyen proğram için teşekkürler
mujdatk

🔒 Link gizli — giriş yapın ustam arayüz biraz daha zamanla geliştirilebilir demi bir tek ben miyim acaba arayüzü beğenmeyen proğram için teşekkürler

nasıl bir arayüz yapalım? vlc gibi sadece siyah bir ekran ve menü mü olsun :)
sahbaz

nasıl bir arayüz yapalım? vlc gibi sadece siyah bir ekran ve menü mü olsun :)

aynen hocam sade bir arayüz :D ama daha görkemli olsun havalı yani.
sahbaz

Arkadaşlar merhaba. İlk versiyonda karşılaştığınız sıkıntılar ve isteklerinizi göz önüne alarak bu güncellemeyi hazırladım. Bu versiyonla artık hiç bir sıkıntı yaşamayacağınızı tahmin ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi bir teşekkür ve duanız benim için yeterli. Güle güle kullanın.

Not: Forumda yaptığı muhteşem paylaşımlarla testlerim sırasında sürekli yeni sunucu deneme şansı bulduğum @usta2017 ye çok teşekkür ederim.

Cok sagol..
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.