hvala
hocam programda kod koruması var. o yüzden bazı antivirüsler şüpheli dosya muamelesi yapıyor. virüstotale bakarsan 60-70 antivirüs firmasından 10-15 tanesi - ki çoğu basit firmalar- şüpheli dosya diyor. büyük antivirüs firmaları dosyayı temiz buluyor(mcafee, eset vs. dahil)
yazılım adı, site adı ve video bağlantıları vs. değiştirmeden tabi ki paylaşabilirsin
much better than version 1.0, good job brother
greetings from Bosnia
Sahbaz usta bir el at suna butun yontemleri denedim ilk kanal acildiginda ses cikiyor kanallari degistirince ses gidiyor
Sahbaz usta bir el at suna butun yontemleri denedim ilk kanal acildiginda ses cikiyor kanallari degistirince ses gidiyor
🔒 Link gizli — giriş yapın mesajda arkadaş hd audio sürücüsü kurunca düzeldi diyor. bir de onu dene. programla ilgisi olmadığı için bir çözüm de öneremiyorum
🔒 Link gizli — giriş yapın mesajda arkadaş hd audio sürücüsü kurunca düzeldi diyor. bir de onu dene. programla ilgisi olmadığı için bir çözüm de öneremiyorum
üstad bende denedim yeni versiyonu indirdim bir kaç adres değiştiğim halde ekran simsiyah görüntü gelmiyor,,, kanallar çok kısa sürede ülkeler halinde 2 saniyede iniyor ...