UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Günde 5 Gold AI konusu · tam metin ve arşiv
SabitKilitli

TV Portalı Player For PC V2.0

👤 sahbaz 💬 187 cevap 👁 25,119 görüntü
afyon1964

SELAM LİSTE KAYIT ETMİYOR BİR SORUNMU VAR ACABA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ?HOCAM DUNDEN BERI sunucuLERI HAFIZAYA KAYIT ETMIYOR

hocam dün başka bir arkadaşa daha yazdım. programda bir sorun yok. zaten programa uzaktan müdahale etme imkanım da yok. programın bulunduğu yerde profil dosyasına yazma hakkı olmayabilir. onu kontrol edin. yoksa çalışan program durduk yere niye hata versin
ferhan

Eline sağlık şahbaz usta mesaj şikayet olarak algılanmasın sadece düzeltilicek bişi varsa bilgi amaçlı yazıyorum..
Malesef ses sorunu bendede başladı.Kanal değişiminde ses gidiyor.Başlarda böyle bişi yoktu sonradan oldu.yazılımı kapatıp açıyorum ilk hangi kanalı seçersem o kanalaın sesi geliyor değişirsem ses gidiyor.

Bende sadece geri dönüşüm için yazıyorum, program için çok teşekkürler.
Bendede aynı sorun oluştu. ilk başlarda sesle ilgili hiç sorun yoktu. Ses problemi düzeltilebilirse, devamlı kullandığımız bir program kendi adıma çok sevinirim. 2 ayrı windows ta aynı sonucu veriyor. Windows 7 ve 10 İlk program açıldığında açtığınız ilk kanalda ses var ama başka bir kanala geçtiğiniz an ses iptal oluyor. Yeni windows kurup denedim gene ilk kanalda seste problem yok ama başka kanala geçildiği an ses iptal oluyor. Bu arada ses ve grafik sürücülerini silip tekrar yükledim ama sonuç aynı.
sahbaz

öyle bir sorun yok hocam. yazılım bulunduğu yerde dosyaya yazamıyordur. yazılım klasörünü başka bir yere taşıyıp çalıştırın

SORUN ÇÖZÜLDÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
arkadaslar daha yeni denedim forumda verilen sunucu ve cihaz kimliğiini bende bir sorun yok kanallari zapladim en az 6-7 kanal goruntu ve ses ok. herkese kolay gelsin
🔒 Link gizli — giriş yapın TV-online.com:8789--00:1a:79:00:1b:fb
arkadaslar bende sunuculeri profiles e kaydediyor fakat programda gorunmuyor dunden beri bu sorunla karsilastim en az yirmi defa sildim tekrar yukledim sonuc hep ayni
arkadaşlar program gayet stabıl çalışıyor.ses sorunu için mutlaka audio driver ve ekran kartı güncelemesi yapın.profil liste sorun yok
arkadaşlar sorun yaşayanlara tavsiyem programı hard diskini c bölümüne atsınlar masaüstünden veya başka yerdeyse silsinler,ben programı c bölümüne attım orda yönetici olarak çalıştırdım 10 adet sunucu yükledim hepsini kayıt yaptı ve hiçbir ses sorunu yaşamadım,bilgilerinize,program 10 numara dünyada eşi yok bence Sahbaz ustanın eline,emeğine yüreğine sağlık,böyle bir programı üçretsiz sunması kıymetini bilelim arkadaşlar.
serkan06

arkadaslar daha yeni denedim forumda verilen sunucu ve cihaz kimliğiini bende bir sorun yok kanallari zapladim en az 6-7 kanal goruntu ve ses ok. herkese kolay gelsin
🔒 Link gizli — giriş yapın TV-online.com:8789--00:1a:79:00:1b:fb

portal sunucui yapıyor sCanlı TV-online.com:8789
aşağıya bakınız

🔒 Link gizli — giriş yapın
vlc üzerinden gitmek için yerleştirebilirse
ses problemini de çözerdi
bind

portal sunucui yapıyor sCanlı TV-online.com:8789
aşağıya bakınız

🔒 Link gizli — giriş yapın
vlc üzerinden gitmek için yerleştirebilirse
ses problemini de çözerdi

vlc ile sunuculerin %80 i açılmaz. istersen deneyebilirsin. yoksa o daha kolay olurdu benim için. oturup player hazırlamazdım
ayrıca programda ses sorunu yok. şu an binlerce kişi kullanıyor. 3-5 kişi hariç bir sorunla karşılaşan yok. onlarda kendi bilgisayarlarından kaynaklanıyor. en büyük firmaların yazdığı programlarda bile sorun yaşayan bir sürü insan çıkıyor. Çoğu da kendi pc sorunlarından kaynaklanıyor.
Vlc yi özleyen varsa onu kullansın. zorla kimseye program kullandırmıyoruz
sahbaz ustam dedigin gibi sesde hicbir sorun yok sorun yasayan arkadaslar bilgisayarlarini kontrol etsinler
Arkadaşlar sunuculerde yerli yabancı filmler gözükmüyor bi çaresi varmı acaba
hocam kim ne derse desin yazılım 10 numara çalışıyor ne kadar teşekkür etsek azdır saygılar
urgancı

Arkadaşlar sunuculerde yerli yabancı filmler gözükmüyor bi çaresi varmı acaba

yeni versiyonu hazırladım. testlerimi yapıyorum. film listesi de geliyor yeni versiyonda
sahbaz

yeni versiyonu hazırladım. testlerimi yapıyorum. film listesi de geliyor yeni versiyonda

Üstad kolaylıklar dilerim. XXX ler için şifreli filitreleme de eklesen süper olur.
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.