Tanışma Tek Başlık Altından Hoşgeldiniz

👤 ℂ☆Albatros 💬 81 cevap 👁 12,732 görüntü
[CENTER]Yenı gelen Arladaşlarımızı Tanıyalım.
Cümleten Hosgeldiniz iyi forumlar dileriz.
[/CENTER]
ben ANASITO sonunda geri dönebildim yenı forum hayırlı olsun
ben HAYKO ya arkadaşlar inanırmısınız sanki bir kaç gün bişeyler kaybetmiş gibiydim hayırlı ve ugurlu olsun forum
adım celal.yeni sitemiz hayırlı ugurlu olsun..tem emegi gecen arkadaslara tesekküler
Ben aydın yeni formumuz hayırlı olsun....iyi paylaşımlar
Ben Hakan forumunuz hayırlı olsun :D
Ben Kniv,yeni sitemiz herkese hayirli olsun.Umarim bu defa ömrü Uzun olur insallah.. :-)
:) Bizim ömrümüz uzun olsun usta hepımızın gerısını ayarlarız :) Hoşgeldınız
site ve güzel ortam için admin ve emeği geçen herkese sonsuz teşekur ederim bende nuri
s.a ben mehmet çok güzel bir site allah daim etsin emeği geçen herkese teşekkürler.
siteniz hayırlı olsun (yeni başlayanlar için dns iptv gibi konular için rehber varmı teşekkürler)
yeni sitemiz hayırlı olsun eski forumda ellami olan nickimi yeni forumda bir türlü alamadım.yönetimden yardımcı olacak arkadaş var mı ellami olarak nick değiştirmek istiyorum.
Ben Celebrity yeni sitemiz tüm forumdaşlara hayırlı olsun.
hayirli olsun dostluk kadeslikle hepbirlikte daha güzel olucana inaniyorum
emege gecen herkese hayirli olsun dileklerimle
gerçekten paylaşım dostluk adına kurulmuş kalplerde sıcaklığı kalacak bir foruma geri dönmek mutluluk verici değere değer katan gönül dostlarımıza şükranlar olsun
Merhabalar bende aranızdayım (:
"davudoglu, post: 711, member: 233"
yeni sitemiz hayırlı olsun eski forumda ellami olan nickimi yeni forumda bir türlü alamadım.yönetimden yardımcı olacak arkadaş var mı ellami olarak nick değiştirmek istiyorum.

Mesajini gec gordum keske pm ile ulassaydin. Ben ilgilenecegim konuyla
"Jack, post: 1036, member: 2"
Mesajini gec gordum keske pm ile ulassaydin. Ben ilgilenecegim konuyla

sagolasin jack ustad
Yeni sitemiz güzel olmuş hadi hayırlısı bakalım.....
Kisa bir aradan sonra tekrar forumdayiz teşekkür ediyorum iyi forumlar arkadaşlar
Cevap yazmak için giriş yapın.