UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Tanışma Tek Başlık Altından Hoşgeldiniz

👤 ℂ☆Albatros 💬 81 cevap 👁 12,756 görüntü
Merhaba arkadaşlar, neredeyse 20 yıldır Programlama,Hack,Crack ..vs ile uğraşıyorum, sitenizi yeni farkettim ve kayıt oldum.. Cümleten selamlar saygılar
fatih2007
Merhaba arkadaşlar, neredeyse 20 yıldır Programlama,Hack,Crack ..vs ile uğraşıyorum, sitenizi yeni farkettim ve kayıt oldum.. Cümleten selamlar saygılar
Değerli arkadaşım sitemize hoşgeldin keyifli vakit geçirmen dileğiyle
Herkese Selam , Valla Pek Bir Hünerim Yok Sadece Canlı TV Kullanmayı Biliyorum İnşallah Buradan Birkaç Şey Kapabilirim (:
Hyperness
Herkese Selam , Valla Pek Bir Hünerim Yok Sadece Canlı TV Kullanmayı Biliyorum İnşallah Buradan Birkaç Şey Kapabilirim :)

Hoşgeldiniz emin olun mutlaka birşeyler öğrenirsiniz
Selam,
Ben bünyamin
Ben ilk defa böyle bir foruma giriyorum.
Insallah umdugumu bulurum Sizler yardimci olursaniz
Simdiden tesekkurler
mbz61
Selam,
Ben bünyamin
Simdiden tesekkurler

Hosgeldin kardes. Bi sorun olursa veya yardim bize soyle yardimci oluruz
mbz61
Selam,
Ben bünyamin
Simdiden tesekkurler

Sitemize hoşgeldiniz soru / sorunlarınız için bizden veya sitemizden acil yardım bölümümden konu açabilirsiniz keyifli forumlar dilerim
ihakkis
selam, herkeze iyi forumlar

Merhabalar sitemize hoşgeldiniz iyi forumlar dileriz
ihakkis
selam, herkeze iyi forumlar

Merhabalar sitemize hoşgeldiniz iyi forumlar dileriz
Geçen gün bende dahil oldum forumunuza; güzel bir foruma benziyor.. İyi forumlar.
habib_723
Geçen gün bende dahil oldum forumunuza; güzel bir foruma benziyor.. İyi forumlar.

Sitemize hoşgeldiniz bol bol keyif almanız dileğiyle..
hoşbuldum. adım emre ankarada ikamet ediyorum. sitenizi internet üzerinden buldum. gold üyelik için çok beklemeden 1 gün içinde alışverişimi yaptım. uzun yıllar birliktelik dostluk ve güzel paylaşımlar dilerim.
Cevap yazmak için giriş yapın.