Tek Tık Ile 50bin Isim:soyisim Combo Üret

👤 uzman 💬 157 cevap 👁 13,080 görüntü
Değerli Forum sakinleri
Excelde kendim için hazırlamış olduğum isim:soyisim Kombo üretme formunu sizlerle paylaşıyorum
tablolarda formüller bulunmaktadır o bakımdan içeriğinde formul olan hücerelerde değişiklik yapmaz iseniz
dosyayı her açıp kapattığınızda 50bin adet isim:soyisim kombosu ve vlc kombosu oluşturur
toplam 3 sayfadan oluşmaktadır 1.sayfada veriler bulunmaktadır yani isim ve soyisimler bu sayfada sizin yapmanız gereken birşey bulunmamakta 2. sayfada ise (Combo Burada) sayfası var buradan normal comboyu almak için ctrl+a kombinasyonuyla tümünü seçip not defterine kaydedebilirsiniz. 3. sayfada ise (VLC Combo burada) sayfası var bu sayfadaki F1 hücresine tıklayıp Ctrl+a ile hepsini seçip vlc comboyu kopyalayın ve not defterine yapıştırdıktan sonra 🔒 Link gizli — giriş yapın kısmını not defteri üzerindeyken ctl+h ile tarayacağınız adres ile değiştirip txt yada m3u uzantısıyla kaydedip kullanabilirsiniz.
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

şifre:uydux.org/uzman
sifresi nedir ustam
"tree_onestar, post: 41692, member: 244"
sifresi nedir ustam

kusura bakmayın şifreyi yazmayı unutmuşum ekledim mesajın altına
şifrede sıkın var. Dosya rar'dan çıkmıyor bu şifre ile
şifre hata veriyor usta
"hudut, post: 41694, member: 229"
şifrede sıkın var. Dosya rar'dan çıkmıyor bu şifre ile

evet dosyayı yeniledim tekrar indirmeniz gerekecek
şifre yanlış...
Teşekkürler Uzman usta
uzman usta dosyaya (🔒 Link gizli — giriş yapın)
şu tür paneller içinde ekleme yapsan iyi olur
şifre hatası alanların dosyayı tekrar indirmesi gereki
"brother79, post: 41701, member: 20"

bir sayfa daha ilave ederiz
"brother79, post: 41701, member: 20"

ilk mesaja ekledim
teşekkürler uzman usta emeğine sağlık,usta bir isteğim olacak senden excelde tek hücrede adem yazıyor ben bunu her harfi ayrı ayrı hücrelere ayırmak istiyorum yani şöyle a1 hücresinde adem yazıyor ben bunu b1 (a) c1 (d) d1 (e) f1 (m) şeklinde nasıl ayırırım formulü biliyormusun.
emeğine sağlık çok teşekkürler
"ellami, post: 41708, member: 233"
teşekkürler uzman usta emeğine sağlık,usta bir isteğim olacak senden excelde tek hücrede adem yazıyor ben bunu her harfi ayrı ayrı hücrelere ayırmak istiyorum yani şöyle a1 hücresinde adem yazıyor ben bunu b1 (a) c1 (d) d1 (e) f1 (m) şeklinde nasıl ayırırım formulü biliyormusun.

excel 2007 yada 2010 kullanıyorsan hücreleri seçip veri altında bulunan metni sütunlara dönüştür kullanılarak yapılabilir
Olmadı usta excel 2007 kullanıyorum
"ellami, post: 41724, member: 233"
Olmadı usta excel 2007 kullanıyorum

hocam isimleri nerden alıyorsunuz söyleseniz biz onun yerine kendi wordlistimizi koysak ?
emeğine sağlık teşekkürler
"hackkral, post: 41746, member: 301"
hocam isimleri nerden alıyorsunuz söyleseniz biz onun yerine kendi wordlistimizi koysak ?

verilerin oldugu hucreleri bilerek gizledim bazı formuller var formullerin yanlışlıkla bozulmaması için ama ben yinede kendi wordlistimi eklemek istiyorum diyorsanız
gizlenen sutunların gorunmesi için alttaki işlemi uygulayın

Çalışma sayfasındaki tüm hücreler Tümünü Seç düğmesini tıklatın. daha sonra Giriş sekmesinin Hücreler grubunda Biçim'i tıklatın.
Görünürlük altında Gizle ve Göster seçeneğinin üzerine gelip Sütunları Göster ögesini tıklatın.
Uzman Hocam eline saglik, emegine saygi.. tskler.
Cevap yazmak için giriş yapın.