UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Teknik Servis PC

👤 tigerking 💬 26 cevap 👁 3,045 görüntü
tigerking
kniv tabiki var

tigerking ise yaradi ustam cok tesekkür ederim,birde harddisk problemim var onunda bir caresi varmi usta hata 301 veriyor acilista ?
tigerking
kniv usta linki attım 🔒 Link gizli — giriş yapın

Usta emegine yüregine saglik,isten yeni geldim ancak cevap verebiliyorum kusuruma kalma,cok ise yaradi sagolasin.!
🔒 Link gizli — giriş yapın kardeşim boot bölümüne giriyoruz boot bölümünde en üstte dvd var vs en başa hdd f 5 f6 ile yukarı aşağıya çekebiliyosun en üstte hdd alacaz sonra f10 ile kaydedip çıkıyosun eğer dediğim yaramazsa yine burdayım
tigerking
🔒 Link gizli — giriş yapın kardeşim boot bölümüne giriyoruz boot bölümünde en üstte dvd var vs en başa hdd f 5 f6 ile yukarı aşağıya çekebiliyosun en üstte hdd alacaz sonra f10 ile kaydedip çıkıyosun eğer dediğim yaramazsa yine burdayım

Tesekkür ederim ustam simdi degil ama ilerideki günlerde deniyecegim sagolasin.
teşekkürler hemen cevap vermişsiniz şaşırdım programı deneyip yararlarını yazarım teşekkürler
ustam programı yüklerken şöyle bir hata alıyorum yani eset antivirüs programını
Windows installer hizmetine erişilemedi.Bu Windows İnstaller düzgün şekilde kurulmamışsa ortaya çıkar. nette çok tarif var ama sizin anlatacklarınız başka arkadaşlarıda ilgilendirecektir çok teşekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.