Ticari olarak satış amaçlı İPTV.reklam yapanlara ;

👤 usta2017 💬 5 cevap 👁 262 görüntü
Ticari amaçlı sürekli bazı kişiler ticari anlamda forum üzerinden müşteri amaçlı reklamlarını yapmaktalar. Sizlere sorarım sizler bu forumu sahipsizmi zannediyorsunuzda kafanıza göre reklamlarınızı yapmaktasınız. Hanginiz saygı gösteripte, bir yönetici ile irtibata geçtiniz. Görüştünüz? Bu forum ticari amaçlı değildir. Kimsede forum üzeinde müşteri kapma gibi reklamlar yapmanıza müsade edilmez. Bundan sonrasındada ticari anlamda iptv.paylaşımları yapanlar forum kuralları gereğince gerekli cezalandırmalar yapılıyor, yapılacağınızıda biliniz. Saygı çercevesinde ticari kazan peşinde olmadan bilgi paylaşımları yapabilirsiniz.Lütfen ticari anlamda müşteri kapma amaçlı iptv reklmaları yapmayınız.engellenirsiniz. Reklam yapanlar forum üzerinden reklam yaptığınız kazançlardan işini doğru düzgün yapanlar hariç. dolandırma amçlı olmadığınızı kim nasıl bilecek. Forum üyelerinede bu tür satış amaçlı reklam yapanlarada inanmayın. Dolandırlmayın. Güvenilir kaynaklarla irtibata geçin. Herkese saygılar..
Ciao maestro, sono stato bandito più volte in questo forum e non capisco i motivi. Ho sempre questo avvertimento:

Lei è stato interdetto per condotta contraria alle regole del forum.
Il motivo per cui sei bannato: pubblicità di vendita commerciale non autorizzata- Se vuoi provare la nostra offerta, hai l'opportunità di guardare il canale 10 KM per un mese. Puoi guardare i nostri canali su tutti i dispositivi Android, laptop e PC. - 3 mesi = 30 euro, - 6 mesi = 60 euro, - 12 mesi

Non sto pubblicizzando .... Può spiegarmi il motivo del divieto? Grazie. Saluti
Hala aksini iddia edenler var .Ticari anlamda iptv satış reklamı yapmadınızmı? O yazılı bilgilerle ilgim yok diyorsanız ki o bilgileri araştırın.O bilgiler hayalımı ? yeni bir hesapla üye oluyorsunuz, olabiliyorsunuz. Olunmaması istenseydi İP. banlaması yapılır. Bir daha tekraraınız olmazdı. Tekrarını yapmazsanız yeniisiyle üyeliğiniz devam eder.
Lütfen bu ticeri reklam hususunda form olarak duyarlıyız. Yapılmadığı sürece kimse sıkıntı yaşamaz. Bakınız elimizden geldiğince sizlere faydalı paylaşımlar yapmaya çalışılıyor. Meyva veren ağaçı taşlamayım.
Bu konu sonrasında maalesef bunca yıllık emeklerim gözardı edilerek , geçerli hiç bir neden olmaksızın ( Varsa açıklanmasını istiyorum. Bir kişinin engellenmesi ise , zaten o kişiyiye torpilli davranıp forma geri almadınızmı? O kişi geri alındı ?? Forma yıllardır hizmet eden hiç bir menfaat amaçında olmadan emek harcayan ben benim için yok hükmündeki bir yönetici tarafından yetkilerim elimden alındı. Bu duurum sonrasında nasıl emek harcayıp, hiç bir başka amaç peşinde olmadan paylaşım yapmam ne kadar doğru olacaktır.?? Bende emeğe saygı göstermeyen , emek düşmanlığı yapanlar ın olduğu sözde bir yöneticinin tamamen keyfi tutum, davranış vede anti demokratik hak gasbı yapan birinin olduğu yerde diğer normal üyeler gibi forma girer çıkarım. Varsa işime yaracak bilgilenirim. Yoksa başka forumlarda gezerim. O ne güzelmiş, dertsiz başım, Emek harcamıyorum, boşa zaman harcamıyorum, bende bazıları gibi hazır forma gir çık. Tüm güzel insanlara saygılarımla .
Ayrıca sırf ben forma giremeyeyim diye forum ayarlarılada oynadılar. Zor giriliyor. Sizlerde forma zor mu giriş yapaıyorsunuz?
Hakkım olan yetkilerimi aldığını düşündüğü Onursal üye ve Cılgın için Lütfen tekrardan inceleyin.
Forum için ne kadar duyarlı olduğumu bir defa daha isbatlıyorum.
🔒 Link gizli — giriş yapın
Buradaki konuda birkaç değişik hesap ve nic ile aynı kişilerin varlığı tesbit edilerek, bunlarıda tüm forrum kamuoyuna o zmanada bilgilendirmiştim. Onursal üye alperentoy 'da bu konudaki düşüncesini yazmıştı. Olumlu olarak. O zman olumlu , torpilli birinde düşmaca , karar okuyanlarındır.
[ATTACH TYPE="full"]7444[/ATTACH]
bu lamerler milletin başına dert olurlar.

Zaman zaman son bahardaki ağaçlar gibi silkelenip tazelenmek iyidir. Eliize kolunuza sağlık.
Aynen Alpertoy bende sizin yadığınız gibi dert olmamaları için temizlik yapıyordum. O günlere demekki bunların içinde torpilli özel kişi yokmuş ki? Sizde dahl olmak üzere neden aynı duyarlılığı gösteremediniz? İşte belde. Size ait. Varmı cevabınız şimdi? Kim doğru kim yanlış takdir form üyelerinidir.
Bakınız geçmişte yine forum menfaatlari için yine aynı konuda açıklayıcı paylaşımım. Neden o zamanlardada duyarlı olduğunu iddia edenler neden ozamanki tamamen formun menfaati için yaptığım paylaşımlarda bu kadar yaygaara neden koparmadılar. Yinemi içlernde özel kişi yoktu? Herkese ne kadar eşit uzuaklıkta olduğumunda bunlar bir isbatıdır.
🔒 Link gizli — giriş yapın
Lütfen inceleyin. Bakı. Yetkilerim olmadığından forumdaki bazı yerlere ulaşamadığımı bilirsiniz. Bu güne kadar elimden geldiğince dürüst, şeffaf, saygılı olmaya çalıştım. Hemen hemen her konuda bilglendirmelerde bulundum. Bazıları saçma sapan düşünebilir keyfe keder gibi. Bakınız bu paylaşımların tarihlerine hepsi bir isbattır. Yazdığım gibi çok yere erişimim olmadığından geçmişten bazılarını sizlerin bilgilerine sundum. Karar , takdir siz güzel insan yöneticilerimindir. Tekrar saygılar..
Cevap yazmak için giriş yapın.