Cihaz dm800 hd ve hd SE çok fazla backup denememe rağmen ts uzantılı olanlar çalışıyor fakat video arşivi bağlantıları mp4 ve mkv uzantılar çalışmıyor. Bu konuda bilgisi olan varmı?
s.a cihazın imajı nedir asur kardeşim . ona göre bakalım
Kullandığınız Canlı TV oynatıcı ipk nedir ? Direk kanal listesi ilemi atıyorsunuz cihaza ? Xcplugin kullanın enigma cihaz için .
echannelizer ile direk oynatma listesi olarak atıyorum. Xcplugin yüklü.
ustam sizin makinanız eski imaj var dikat edin open pili den sakın yüklemeyin imaj cihazı yakarsınız uygun bir imaj bulmalısınız açan ..
clone cihaz oldugu için size uygun bir yazılım aramanız şart orjinal olsa idi şuan 6.2 çıktı imaj olarak siz çok gerilerdesiniz bu da cihazınızın
eski oldugunu gösteriyor ki buna uygu bir imaj gerekli.
Karizma ustam bu konuda daha bilgilidir tamam yayın bağlantısıc plugini ben kullanmadimda bunlada user pass girererek sunucu siralanir
birde dm 800 dimi se degil..
bunların farklı chip leri kardeşim bakın hd mi se mi bunu belirtiniz..????
birde Ferrari ve Sim2.0
DM 800HD Ferrari sim
DM 800 HD SIM2
DM 800 HD SuperSIM Japhar
hangisi sim var bunları bilmeniz lazım.. imaj için..
Birde bootloader surumu lazim.
hocam bunu buldum size bunu yükleyin BlackHole 4.1 Dm800SE E-star sim3 CLONE İMAJ 16 ocak 2018 te vermisler
Gstreamer önemli olan 1.13.0 sadece bu imajda.
verilen yer .. alta ..
buraya upload ettim sizin için
Teşekkür ederim emeklerin için.
hocam işiniz görüldüyse bende memnun olurum diger arkadaşlarında böyle bir sorunu olursa çözülmüş olur saygılar..
elinde çin malı DM 800 se olanlar seyredemiyormu. Donanımsal bir sorun mu var o zaman. Bence eksik bir eklenti var onu bulamıyoruz. Aslında forumda bu cihazı kullanan vardır fakat pek ses çıkmadı.
elinde çin malı DM 800 se olanlar seyredemiyormu. Donanımsal bir sorun mu var o zaman. Bence eksik bir eklenti var onu bulamıyoruz. Aslında forumda bu cihazı kullanan vardır fakat pek ses çıkmadı.
size konun uzmanını getirdim kulanan arkadaş benim özelden de arkadaşımdır yardımı dokunacagı için buraya çagırdım inşaALLAH yardımı olur sizin sıkıntınız giderilir.
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaş sorunu tanımladı. Çözüm tamam. Teşekkürler. Burayada yazayım belki lazım olan olur. video arşivi bağlantıları stream tipi gstremear olan 4097 ile başlıyor. video arşivi bağlantıları bu şekilde düzenlenmeli