UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, güncel paylaşımlar ve deneyimli topluluk

Tüplü Tvmi Nasıl HD Kanallara Sahip Olabilirim

👤 eroslar 💬 8 cevap 👁 915 görüntü
arkadaşlar atv , star tv , fox ,tv8 ,habertürk vs vs gibi kanalları tüplü tvemde nasıl hd izleyebilirim para kazanmak zor lc veya led ekran tv alamıyorum nasıl tüplü tvmi atv star filan hd izlicem ben ?
Uydu alıcın HD olsun tv tuplu olsun hd kanalları açar ama tabıkıde ıstenılen kalıtede ızleyemezsın uydu cıhazı onemli olan HD olsun Tuplu tvdede ızlersın hd kanalları
ClubDesing
Uydu alıcın HD olsun tv tuplu olsun hd kanalları açar ama tabıkıde ıstenılen kalıtede ızleyemezsın uydu cıhazı onemli olan HD olsun Tuplu tvdede ızlersın hd kanalları

tamam bi deneyim aklımda Hometech full hd Canlı TVli uydu alıcı HT 1200 a101 var onu alıcam deneyim bakalım
yalnız alacaksan dikkat et kardeş alacağin cihaz sadece hdmi çıkışlı olmasın scart yada compozit çıkışları da olsun yoksa yine izleyemezsin bir de boş yere masrafa girmeni tavsiye etmem sonuçta tv değişmedikçe pek bişey değişmez bu kanalların hdleri için masrafa da değmez zaten starın hd si şifreli foxun tv8 in bişey verdiği yok habertürk hd ile pek alakası yok normal sd gibi birtek atv hd ile türkiye kupası maçlarını izlersin ki dedim ya tv değişmedikçe pek bi değişim olmaz
Tv markasida onemli philips in tuplisu led tv den daha net gosteriyor
10 yildir uydu kullaniyom binlerce cihaz gordum elimden gecti butun hepsinin ortak yani mini cihazlarda uzun sureli kullanimdan dolayi isinma sonucu donma yapiyor bu tum markalar icin gecerlidir
hackkral
yalnız alacaksan dikkat et kardeş alacağin cihaz sadece hdmi çıkışlı olmasın scart yada compozit çıkışları da olsun yoksa yine izleyemezsin bir de boş yere masrafa girmeni tavsiye etmem sonuçta tv değişmedikçe pek bişey değişmez bu kanalların hdleri için masrafa da değmez zaten starın hd si şifreli foxun tv8 in bişey verdiği yok habertürk hd ile pek alakası yok normal sd gibi birtek atv hd ile türkiye kupası maçlarını izlersin ki dedim ya tv değişmedikçe pek bi değişim olmaz

kardeş haklısın ben tekstilde çalıstım 1 ay maaşımı alır almaz çıktım çünkü ayak işiydi çok zorlandım agrıdı her yerim o acı anlatırmaz o kadar diyim onun içinde 100 tlsini buna ayırmak istiyorumki güzel bir hd tv keyfi çıkarım istiyorum lig tv filan aramıyorum onu sizin sayenizdede izliyom önemli olan atv tv8 filan hd izlemek
eroslar
kardeş haklısın ben tekstilde çalıstım 1 ay maaşımı alır almaz çıktım çünkü ayak işiydi çok zorlandım agrıdı her yerim o acı anlatırmaz o kadar diyim onun içinde 100 tlsini buna ayırmak istiyorumki güzel bir hd tv keyfi çıkarım istiyorum lig tv filan aramıyorum onu sizin sayenizdede izliyom önemli olan atv tv8 filan hd izlemek

selam arkadaşım...av out çıkışı olmasına dikkat et..büyük ihtimalle vardır ama yine bak av çıkışı varmı diye..belki içinde av kablosu olmayabilir..eğer yoksa cihazınıda alıp av kablosu alacağın yerde dene..çünkü bütün av kabloları görüntü vermeye bilir..bende yumatuHD Canlı TV var..mesele onun icinde av kablosu yoktu..bir çok av kablosu denedim ancak bulabildim..kolay gelsin iyi günler..
Cevap yazmak için giriş yapın.