TURBOBİT

👤 welez81 💬 22 cevap 👁 164 görüntü
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış olduysa kusura bakmayın chatbox olmadığı için buradan yardım isteyeceğim işletim sistemimimi windows 7 ye çevirmeyi düşünüyorum indireceğim yerde turbobite yüklenmiş dosya günlerdir turbobit çevirici arıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı çevirmem için bu gece indirmem lazım 2den sonra :)
bende hesap var ama suan block 31-01-2018 acilicak
[USER=8476]@welez81[/USER]

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

sağol hocam bu alttta verdiğin çeviri sitesimi
"welez81, post: 113003, member: 8476"
sağol hocam bu alttta verdiğin çeviri sitesimi

sifre icin cevap bekliyordum ondan alternatif bunuda attim
şifre derken hocam
"welez81, post: 113009, member: 8476"
şifre derken hocam

turbobit permium hesabim var ama suan block unblock 31-01-2018 olucak
valla turbobit herşeye lazım usta ne diyeyim bendede vardı uzun süreli engellendi çoğu dosyayı turboya yüklüyorlar artık debriditalya ve zeverada turbo çeviri yok 1 hafta bekleriz bu arada o manada sorduysan :)
"welez81, post: 113012, member: 8476"
valla turbobit herşeye lazım usta ne diyeyim bendede vardı uzun süreli engellendi çoğu dosyayı turboya yüklüyorlar artık debriditalya ve zeverada turbo çeviri yok 1 hafta bekleriz bu arada o manada sorduysan :)

oldu pmden attim mi yada gold bolumden paylasim mi [USER=8476]@welez81[/USER]
bana pmden at gold bölümüde başka paylaş usta :) patlar 3 güne
sen bilirsin herkesin ihtiyacı olabilir tabi
"welez81, post: 113016, member: 8476"
bana pmden at gold bölümüde başka paylaş usta :) patlar 3 güne

oldu kardes garanti veremem block sebeb zaten cok fazla deyisik giris ipden block oldu
yolladim ben kirmadim bir arkadas kirdi iste garanti veremem
garantisimi olur bu işin usta şansımıza artık bu arada gold bölümünede paylaşabilirsin tabi hesap senin ben latife yaptım :)
"welez81, post: 113020, member: 8476"
garantisimi olur bu işin usta şansımıza artık bu arada gold bölümünede paylaşabilirsin tabi hesap senin ben latife yaptım :)

sen istedin boyle kalsin diyorsan kalsin zaten kendim kirim olsaydi daha guvenci olurdu arkadasdan aldim icin oda paylasmis olabilir. ne yuklemeye calisiyorsun belki yardimci olurum bulurum senin icin ne lazim?
windows 7 yüklüyeceğim fullprogramindirden ama bugün kaldı bekleyemeyeceğim 2yi şimdi indirsem kota gidecek iyice
sağol bu arada usta saatlerdir meşgul oldun çok sağol
"welez81, post: 113024, member: 8476"
sağol bu arada usta saatlerdir meşgul oldun çok sağol

birsey degil kardes windows 7 ultimate turkce ? pro? 32/64bit
home türkçe 64 bit ultimatede olabilir pc iyi aslında 10da bile performans açısından sıkıntı yok ama ne bileyim win7 daha güzel geliyor bana oyun konusunda vs
[USER=8476]@welez81[/USER]

bunu dene bi:

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

gold ozel bolumden uploaded.net premium hesap var o direk yukler linki
Cevap yazmak için giriş yapın.