UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Turksat Yayinlari Canlı TV Cevirmek

👤 call 💬 3 cevap 👁 1,086 görüntü
Turksat Yayinlari Canlı TV Cevirmek

Selam Dostlar,

Bir kac aydir arastirma yapiyorum. Bizim yasadigmiz ulkede Canak anten yasak ve bu yuzden Canlı TV kullanmak mecbur. Kendim simdi bir Canlı TV sunucusu kurup aile ve dostlara stream yapmak istiyorum.

Cogu Turk yayinlari Turksat HD mumkun. Bu yayinlari Stream yapmak istiyorum. Acaba bu islem icin nelere lazim ve neler kullanmam lazim.

Bilgileriniz icin simdiden sagolun :)
call
Selam Dostlar,

Bir kac aydir arastirma yapiyorum. Bizim yasadigmiz ulkede Canak anten yasak ve bu yuzden Canlı TV kullanmak mecbur. Kendim simdi bir Canlı TV sunucusu kurup aile ve dostlara stream yapmak istiyorum.

Cogu Turk yayinlari Turksat HD mumkun. Bu yayinlari Stream yapmak istiyorum. Acaba bu islem icin nelere lazim ve neler kullanmam lazim.

Bilgileriniz icin simdiden sagolun :)

Benim bildiğim kadarıyla vps sunucusu kiralamanız xstream codes lisansı almanız ve yayınları xstream sunucue kanalları ekleyıp arkadas,dostlarınızı o sunucue ekleyıp onlara ızletebılırsınız. [TABI BU KONU DA DAHA HAKIM USTA LAR FORUM DA MEVCUT]
Dedicated root server alip xstream codes veya hangi sunucu isterseniz kurucaksiniz sonra bağlantıları sunucue baglatip dagitim yapabilirsiniz yanliz eger fazla bilgin yoksa zor arkadasim onu bastan soyleyim
bunu incele belki isine yarar gardas
🔒 Link gizli — giriş yapın

uydudan dvbt den ip transcod icin progamlar da var bildime göre skymaster isimli olmali
Cevap yazmak için giriş yapın.