Kilitli

Ücretsiz VPN

👤 henike 💬 12 cevap 👁 2,477 görüntü
Arkadaşlar tarama yaparken bazen ban yiyebiliyoruz. bunun önüne geçmek için vpn yada proxy kullanabilirsiniz.

Benim kullandığım ücretsiz olarak vpn hizmeti veren softether firmasının programını kullanabilirsiniz.
Vpnler sürekli güncelleniyor listeden istediğiniz vpn yi seçebilirsiniz.

Program Linki
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

virustotal linki
🔒 Link gizli — giriş yapın
programı kurduktan sonra pc yi tekrar başlatınız daha sonra vpn gate puplig relay server kısmından bir servere çift tıklayarak bağlantı sağlayabilirsiniz
henike
Arkadaşlar tarama yaparken bazen ban yiyebiliyoruz. bunun önüne geçmek için vpn yada proxy kullanabilirsiniz.

Benim kullandığım ücretsiz olarak vpn hizmeti veren softether firmasının programını kullanabilirsiniz.
Vpnler sürekli güncelleniyor listeden istediğiniz vpn yi seçebilirsiniz.

Program Linki
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

teşekkürler
henike
programı kurduktan sonra pc yi tekrar başlatınız daha sonra vpn gate puplig relay server kısmından bir servere çift tıklayarak bağlantı sağlayabilirsiniz

''vpn gate puplig relay server'' bu kısım programın neresinde usta.ben bulamadım.
henike
yazılımı kurduktan sonra pc yi tekrar başlatınız daha sonra vpn gate puplig relay server kısmından bir servere çift tıklayarak bağlantı sağlayabilirsiniz

ben softether firmasının programı ile vpn serverlere bağlanıyorum ama nedense sentry mba programı taramaya başlamıyor
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.