Uydu Portal Canlı TV Ailesi,ne Merhaba

👤 osmanke 💬 8 cevap 👁 1,292 görüntü
ben osmanke bir çok uydu forumlarında vip,moderatör,lük,fan üyelik süper moderatörlük ve yöneticiliği yapmaktayım diğer forumlarda olduğu gibi burada,da bir çok dostumun olduğunu görüyorum tüm dostlarımıza merhaba der en iyi engüzel paylaşımlarla birlikte olmak dileğiyle osmanke.
Hoş geldiniz. Paylaşımlarınızla katkıda bulanabilirsiniz. Buradaki yönetim anlayışını başka yerlerde yoktur tahmin ediyorum. Emeğin karşılığını sonuna kadar alabilirsiniz. Yeterki siz kendinizi gösterin. Bende normal üye olarak katıldım. Emeğimin karşılığını hep verdiler. Tüm yönetimede buradan teşekkürler.
osmanke

ben osmanke bir çok uydu forumlarında vip,moderatör,lük,fan üyelik süper moderatörlük ve yöneticiliği yapmaktayım diğer forumlarda olduğu gibi burada,da bir çok dostumun olduğunu görüyorum tüm dostlarımıza merhaba der en iyi engüzel paylaşımlarla birlikte olmak dileğiyle osmanke.

Tekrardan aramıza hoş geldiniz.
Aramıza hoşgeldiniz ilginiz alakanız için teşekkür ederiz
osmanke

Aramıza hoşgeldin, güzel paylaşımlı günler dilerim.
Cevap yazmak için giriş yapın.