Domain Problemini maalesef olumlu sonuçlandırmadık. Bizlerden bir çok evrak talebınde bulundular evrakları doldurup teslım ettık kabul görmedı hep bır sorun cıkardılar artık ugrasılmaz halde. İsim değişikliğine Yönetim olarak karar verdik sizlerden de daha fazla ayrı kalmamak adına herşey anı sadece isim değişti. Uyelıklerınız aktıf yenı uye olmaya gerek yok.
eski adresten bir yönlendirme yapılsa yada bir not yazılsa güzel olurdu
Karizma
Arkadaşlar merhaba ,
Domain Problemini maalesef olumlu sonuçlandırmadık. Bizlerden bir çok evrak talebınde bulundular evrakları doldurup teslım ettık kabul görmedı hep bır sorun cıkardılar artık ugrasılmaz halde. İsim değişikliğine Yönetim olarak karar verdik sizlerden de daha fazla ayrı kalmamak adına herşey anı sadece isim değişti. Uyelıklerınız aktıf yenı uye olmaya gerek yok.
bir arada olmamız herşeye değer.önemli olan bu değilmi?saygı ve sevgilerimle...
selamlar..hayırlısı olsun arkadaşlar..iyi günler...
bu degerli forum acıldıgı günden buyana cok yol aldı.. sevenide oldu... tabi sevmiyenide oldu bu sevmiyenlerden
dolayı yönetim zaman zaman sıkıntılara düştü ama yılmadılar kendi dogrularıyla devam etmeyi başardılar...
biz bu foruma gönül vermiş uyeler olarak sizlerle beraber olmaktan mutlu olduk.. yolunuz acık olsun arkadaşlar..
saygılarımla yeni adı ile bu forum tüm üyelere hayırlı olsun.
Özlemiştik valla. Tekrardan hoş geldiniz
Yeni forumumuz hayirli olsun bir cok konuda bilmediklerimizi ogrendik burada insallah uzun soluklu olur zira ogrenecegiz ve ogretecegimiz bir cok konu var emegi gecen herkese tessekkurler
sağlık olsun her şeyde vardır bir hayır
usta haberimiz olsa yardımcı olmaya çalışırdık ama sanırım geç kaldık hayırlı uğurlu olsun inşaAllah
Yeni sitemiz hayirli olsun,umarim bu defa kalici olur,admin arkadaslara kolayliklar ve basarilar dilerim.
Hayırlı olsun yeni yeni isim yeni site. Bundan sonra herhangi bir sorun sıkıntı olmadan devam edilir inşallah.
hayırlı olsun hepimize
Hayırlı olsun
Hayirli ugurlu olsun.
Umarim uzun soluklu ve kalici olur.
admin kardeş basarılar
Bu isim daha güzel.
Ustalar bizlerde uzun soluklu olsun.diye inanin uykusuz gunler geciriyoruz yeri geliyor cebimizde son parayi yatiriyoruz emin olun bundan. Hala bu ilgimize emegimize saygisizlik yapan gereksiz arkadaslar mevcut. Onlari allaha havale ediyorum. Sitemiz cok daha buyuyecek. Suan uye alimi yok dusunun bir cik kisi kapida hazir bekliyor sizler daha sanslisiniz.
Karizma
Ustalar bizlerde uzun soluklu olsun.diye inanin uykusuz gunler geciriyoruz yeri geliyor cebimizde son parayi yatiriyoruz emin olun bundan. Hala bu ilgimize emegimize saygisizlik yapan gereksiz arkadaslar mevcut. Onlari allaha havale ediyorum. Sitemiz cok daha buyuyecek. Suan uye alimi yok dusunun bir cik kisi kapida hazir bekliyor sizler daha sanslisiniz.
kardeş bizler sizler sayesinde bircok dost edindik bu forum sayesinde.. bircok arkadaşın paylaşımından
degerli bilgiler edindik ögrendik..önce kıymetini bilmek gerek bu forumun..degerini bilmeyene,de
diyecek bişey yok zaten...
hayirli olsun cümlemize
blogspot da acsaniz yine birlesiriz
burasi hepimizin 2 evi gibidir yanliz birakmayiz yine toplaniriz bir araya
Yeni isim hayırlı olur insallah.
Bu forum yilmaz yikilmaz ben onu bilirim, kendimde zamaninda iceride oldugum yönetimde anladim.... forumda emeği gecenlere selamlar