Uyduportal Panel Adresi Değişimi

👤 Karizma 💬 7 cevap 👁 129 görüntü
Arkdaşlar merhaba iptv panel adresımızn dns adresı değişmiştir. Daha ıyı verım daha stabıl daha hızlı ve veerımlı olması ıcın alt yapıya guclendırmeler yapılmıştır. Artık dns değişmede bu son olacaktır bir daha dns değişmeyecek olup sabıtlenmıştır .

Ben tum silver ve super gold ueyelere özel mesajla yenı adresın hazırlanmıs lınkını gonderdım. Bilgi amaçlı bu konuda yıne yenılıyorum bılgıyı Yönetim , Onursal ,vip ve Elit uyeler değişikliği yapsınlar lutfen.

Eski Dns Adresını Silip yerine

🔒 Link gizli — giriş yapın olarak editlemelerını rıca edıyorum

Yayınlar 06.10.2016 da aktıf olacak daha erken olması ıcın hızla çalışacagız..
Ayrıca smart tv guncellemerını ben tek tek yapacagım ama bunun ıcın lutfen bana 1 veya 2 gun musade edin inanın cok yoruldum 2 gun ıcınde aktıf olacak
eline sağlık usta
emeklerinize sağlık kardeşlerim,forum kardeşlerimizi mağdur etmemek her zaman birinci görevimiz olmalı,kolay gelsin.
Arkdaşlar tüm smart tv uyelıklerınızı duzenledım hepsı aktıf olmalı . Sorun yasayan iletişime geçebilir. Panel yayınları duzenlıyoruz en gec cuma gunu kanllar stabıl olacaktır bilgilerinize sunarız
Teşekkürler , uyduportal ekibi.
Arkdaşlar sorun yaşayan varmı ? Yarın kanal listesi standart olacak spor kanalı eklenecek bir kaç belgesel Türkçe ve yabancı eklendı biraz eksikler kaldı onlarda 2 gün içinde tamamlanır
Cevap yazmak için giriş yapın.