Uyduportal Sistem Güncellemesi

👤 Karizma 💬 12 cevap 👁 2,952 görüntü
Arkadaşlar 01:00 dan 02:00 saatleri arası güncelleme olacaktır site kapalı olacak bilgilerinize
Sitemizi yeni sisteme güncelledik eski sistemdeki eklentiler maalesef çalışmıyor bu nedenle hide eklentisini kullanamıyoruz . Yakın zamanda eklenti çıkacak ve entegre edeceğiz bilgilerinize sunar iyi forumlar dilerim
Değerli Arkadaşlar şuan bir kısım sorunu çözdük Hide eklentisi çalışıyor toolbardaki OK- Tamam El işaretine tıkladıgınızda istediğiniz tür HİDE yapabilirsiniz
Problem çözüldü Yazı Kutusundaki El işareti (başparmak) Tıkladıgınızda istediğiniz şekilde Gizleme yapabilirsiniz
Ustadlar eklentı problemlı cıktı begensenızde lınk açılmıyor bu yuzden beklıcez bıraz daha :S
Arkadaşlar hide ssitemi hatasız bir şekilde entegre edildi. Beğendiğiniz içeriğin açılması için Sayfayı yenılemenız gerekıyor.
"Karizma, post: 108955, member: 1"
Arkadaşlar hide ssitemi hatasız bir şekilde entegre edildi. Beğendiğiniz içeriğin açılması için Sayfayı yenılemenız gerekıyor.

Kardes bir sorun var bence mesela birsey kopyalamak istiyorsun olmuyor oluyor ama goruntu yok. Eski layout bence daha iyidi. Bu yeni layout tag goruntu kadirlilmis bide bolum actinda hep eski yazilar cikiyor yeni olan direk uste cikmiyor
Kardes bir sorun var bence mesela birsey kopyalamak istiyorsun olmuyor oluyor ama goruntu yok. Eski layout bence daha iyidi. Bu yeni layout tag goruntu kadirlilmis

Ustad kopyalama var ? senın yazdıgını kopyalarak yazdım. Etiket vs yavaş düzelecek usta
"Karizma, post: 108961, member: 1"
Kardes bir sorun var bence mesela birsey kopyalamak istiyorsun olmuyor oluyor ama goruntu yok. Eski layout bence daha iyidi. Bu yeni layout tag goruntu kadirlilmis

Ustad kopyalama var ? senın yazdıgını kopyalarak yazdım. Etiket vs yavaş düzelecek usta

var kardes ama kavhe renkli layout gostermiyor kopyaladin goruntu ubur layout mavi olan gosteriyor
Düzenlenecek usta şu temel işlemleri halledelim öncelikle
"Karizma, post: 108966, member: 1"
Düzenlenecek usta şu temel işlemleri halledelim öncelikle

sagol kardes ellerine saglik. Yardim istiyorsan soylersin :)
Cevap yazmak için giriş yapın.