Üyelerimize Uyarı

👤 Karizma 💬 12 cevap 👁 3,925 görüntü
Arkadaşlar Merhaba ,
Bazı kişisel ve forum sitelerinde konu veya mesaj olarak Canlı TV satışı yapılıyor. Lütfen Tanımadıgınız kişilerden Canlı TV paketii satın almayın. Bazı siteler kendi emekleri vermediği sistem veya sunuculeri satıyor doğrusu şöyle bizim sitemizin yapısı ve mantığı ile zihniyeti olmayan kişi yada kişiler aynı mantıkta site açıyor ve başkasının serveri üzerinden satış yapıyor. Teknik destek googleden , ana satıcı ya ulaşabilme şansınız çok az. Sizinle görüşmeyi yapıp ücretini aldıktan sonra 3. bir sorunuzda sizi engelleyen her türlü ortamdan men eden kişilerde var şöyle güvence biz kefiliz bizim arkadaşımız vs gibi satıcılardan uzak durun bir kaç site için şikayet oldugu için bilgilendirmek istedim. Alt yapıyı , temayı fikirleri tamamen kopya olan kişi yada siteler var bunlar kendileri fikirsiz ve üretemediği için size bir artıda bulunamazlar. İptv sunucu sistemi, İptv araçları gibi bir çok bilgiyi buradan öğrenenler kopyalayanlar gold uyelık alıp özel bölümlerden bilgi sızdıranlar size ne verebilirki ? Test istiyorsunuz başka serverden mail ile aldıgı günlük testi veriyor satın aldığınızda başka bir sunucu veriyor 200 kanal var çalışan 20 kanal ...

Örneğin sunucu Hacker onlarca kopya yapıldı ama bir tane sunucu hacker etmedi Çünkü projesi hayata geçirilmesi bizim ekibimiz ile oldu [USER=128]@sahbaz[/USER] , [USER=28]@cılgın[/USER] , @albatros , [USER=2325]@Yetmis6[/USER] , @brother79 ve ben başta olmak üzere ekibimizle burada çok sabahladığımız olmuştur. Emeği çalmayı iyi bilenler sizleride yanıltmasınlar. Üreten çalışan gercekten bu sanal ortamda sizlere birşey verebilen kişilere inanın. Kişisel veya site diye Karalamak İçin yazmıyorum isteyen istediği yerden alır bilgilendirmek için yazıyorum.
Biz kimiz Uyduportal Kim ?

Biz ortalama 4 yıldır aralıksız kendı ayakları üzerinde duran kimseye muhtac olmayan kendi sistemini üreten , sürekli büyüyen ve geliştiren ,kendi birincil serverinde kendi emeklerinle Canlı TV sunucusuini yöneten ,tamamiyle sağlanan geliri cebine değil gelişmek üretmek için kullanan, üye yönetici gold uyeleri ile birlik içinde ilkeli , belirli derecelere ulaşmış bir aileyiz.
Şikayetler fazla oldugu için uyarmak istedim lütfen iyi analiz edip karar verin..
"Karizma, post: 93874, member: 1"
Arkadaşlar Merhaba ,
Bazı kişisel ve forum sitelerinde konu veya mesaj olarak Canlı TV satışı yapılıyor. Lütfen Tanımadıgınız kişilerden Canlı TV paketii satın almayın. Bazı siteler kendi emekleri vermediği sistem veya sunuculeri satıyor doğrusu şöyle bizim sitemizin yapısı ve mantığı ile zihniyeti olmayan kişi yada kişiler aynı mantıkta site açıyor ve başkasının serveri üzerinden satış yapıyor. Teknik destek googleden , ana satıcı ya ulaşabilme şansınız çok az. Sizinle görüşmeyi yapıp ücretini aldıktan sonra 3. bir sorunuzda sizi engelleyen her türlü ortamdan men eden kişilerde var şöyle güvence biz kefiliz bizim arkadaşımız vs gibi satıcılardan uzak durun bir kaç site için şikayet oldugu için bilgilendirmek istedim. Alt yapıyı , temayı fikirleri tamamen kopya olan kişi yada siteler var bunlar kendileri fikirsiz ve üretemediği için size bir artıda bulunamazlar. İptv sunucu sistemi, İptv araçları gibi bir çok bilgiyi buradan öğrenenler kopyalayanlar gold uyelık alıp özel bölümlerden bilgi sızdıranlar size ne verebilirki ? Test istiyorsunuz başka serverden mail ile aldıgı günlük testi veriyor satın aldığınızda başka bir sunucu veriyor 200 kanal var çalışan 20 kanal ...Örneğin sunucu Hacker onlarca kopya yapıldı ama bir tane sunucu hacker etmedi Çünkü projesi hayata geçirilmesi bizim ekibimiz ile oldu [USER=128]@sahbaz[/USER] , [USER=28]@cılgın[/USER] , @albatros , @yetmis6 ve ben başta olmak üzere ekibimizle burada çok sabahladığımız olmuştur. Emeği çalmayı iyi bilenler sizleride yanıltmasınlar. Üreten çalışan gercekten bu sanal ortamda sizlere birşey verebilen kişilere inanın. Kişisel veya site diye Karalamak İçin yazmıyorum isteyen istediği yerden alır bilgilendirmek için yazıyorum.
Biz kimiz Uyduportal Kim ?
Biz ortalama 4 yıldır aralıksız kendı ayakları üzerinde duran kimseye muhtac olmayan kendi sistemini üreten , sürekli büyüyen ve geliştiren ,kendi birincil serverinde kendi emeklerinle Canlı TV sunucusuini yöneten ,tamamiyle sağlanan geliri cebine değil gelişmek üretmek için kullanan, üye yönetici gold uyeleri ile birlik içinde ilkeli , belirli derecelere ulaşmış bir aileyiz.
Şikayetler fazla oldugu için uyarmak istedim lütfen iyi analiz edip karar verin..
Sevgili arkdaşlar Canlı TV Yen'i keşif etmiş arkadaşlar özellikle sizler dikkat edin bazı forumlarda Canlı TV adı altında kırılmış Canlı TV adreslerini satış yapıyorlar dikkatli olun mutlaka gerçek satıcı firma ile muhattap olun 2. Şahıs veya 3. Şahıslar ı dikkate alıp dolandırılmayın.
Konu Eski Ama Güncel Kalması adına yeniden yorumluyorum. Lütfen Dikkat Edin Bu dönemde oldukça fazla kandırılmış arkadaşların hikayerini duyorum..
Valla belki daha önceki konulardada yazılarıma denk gelen varsa beni yalaka veya sitenin adamı( oda nasıl olacaksa:) ) sanabilir ama 3-4 ayrı Canlı TV satıcısından çok daha yüksek meblalara sunucuın alan birisi olarak bu siteyi uzun zaman sonra tekrar keşfettiğim için hazine bulmuş gibiyim sunucu için zaten söyleceklerimi söyledim laptopumu tvye bağlamasam digtrk aldım diye yutturacağım gelen misafirlere o derece menunum ama en az onu kadar önemli olan benim için yardıma ihtiyacım olduğunda elinden geleni yapan sitenin kurucusu değilde sanki yeni üye olmuş gibi heyecanla koşturan başta karizma üstad olmak üzere birçok arkadaşımız var 3 aylık gold üyelik için verdiğim ücret 60 tl (1 haftalık sigara param bile değil )gerçi onuda veremedim ya şimdilik, hiç lafını bile etmediler üstüne birde sanki alacaklı olan benmişim gibi bir teşekkürüme bile memnun kalan bir ortam var burda ne mutluki bende burdayım ve keşke benimde farklı meziyetlerim olsada fayda sağlasam diyorum bu güzel ortama teşekkürler uydu portal

karizma üstad bu kadar övgüye çekilişte benide sıcak topların arasına katarsın artık :)
"welez81, post: 109322, member: 8476"
Valla belki daha önceki konulardada yazılarıma denk gelen varsa beni yalaka veya sitenin adamı( oda nasıl olacaksa:) ) sanabilir ama 3-4 ayrı Canlı TV satıcısından çok daha yüksek meblalara sunucuın alan birisi olarak bu siteyi uzun zaman sonra tekrar keşfettiğim için hazine bulmuş gibiyim sunucu için zaten söyleceklerimi söyledim laptopumu tvye bağlamasam digtrk aldım diye yutturacağım gelen misafirlere o derece menunum ama en az onu kadar önemli olan benim için yardıma ihtiyacım olduğunda elinden geleni yapan sitenin kurucusu değilde sanki yeni üye olmuş gibi heyecanla koşturan başta karizma üstad olmak üzere birçok arkadaşımız var 3 aylık gold üyelik için verdiğim ücret 60 tl (1 haftalık sigara param bile değil )gerçi onuda veremedim ya şimdilik, hiç lafını bile etmediler üstüne birde sanki alacaklı olan benmişim gibi bir teşekkürüme bile memnun kalan bir ortam var burda ne mutluki bende burdayım ve keşke benimde farklı meziyetlerim olsada fayda sağlasam diyorum bu güzel ortama teşekkürler uydu portal

karizma üstad bu kadar övgüye çekilişte benide sıcak topların arasına katarsın artık :)

Hocam yazın için teşekkür ederim evet kulağımıza dedikodun gelmıyor değil ama biz kendimizi siz kendınızı bilyorsunuz ortalama 100 üzerinde gold uyemız var hepsi bizim adamımız olmaz bunları söyleyen düşünen kişiler basit ve bencil kişilerdir sitemize katkıda bulunan maddi manevi herkes UYDUPORTAL ın SAHIBIDIR..

Arkadaşlar yeni bir haber ,

Uyduportal Canlı TV bayisiyiz deyip buradan veya çeşitli sitelerden sizlere ulaşanlar dolandırıcı ve yalancıdır . Lütfen itimat etmeyin!!! Bizim sitemizden , farklı sitelerden veya sosyal medya olmak üzere sizlere bu tarz istek ve bildirimler de bulunanlara itimat etmeyin bizim ortağımız veya bayimiz YOKTUR.
Bizim sitemizden sizlere bu tarz yaklaşan teklif sunan kişileri bizlere bildiriniz..

Herşey Sizler İçin Lütfen Bunu Ve Samimiyetimizi Ciddiye Alın.

İyi Forumlar dileriz
Bilgilendirdiğin için teşekkürler üstad , gereğini yaparız .
Arkadaşlar bakın bu hanfendiye veya beyfendiye ne anlatmışlarsa bizi modem satıyoruz sanıyorlar :)

[ATTACH=full]1744[/ATTACH]
aynen okadar çoklarki heryerde satış yapılıyor bencebırak kırmayı ordan burdan aldıkları buldukları linkleri lınkleri satanlar var :) okadar ilerletmişler işi neyse güzel konu olmuş en azından açıklanmış tşkler.
Cevap yazmak için giriş yapın.