UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Uyelerin Dikkatine

👤 Jack 💬 14 cevap 👁 2,152 görüntü
Başka forumlara dns olsun sunucu olsun sentry mba olsun konularının tasındıgını gorduk ve konuyla ilgili konu sahıbı olan uyelerın şıkayeti var. Ve bu arkadaşların kimler olduğunu biliyoruz. Ya nerden konuyu aldıgınızı oraya not dusun. Yada paylaşmayın. İnsanların emegine saygı duyun. Pm yolu ile uyarmak yerine genel olarak uyarmayı tercih ediyorum. Tekrarında uzaklaştırılırsınız bilginize.
SelamunAleykum jack usta,istersen kimler yapıyorsa bunu pm le veya buradan söyle ki hepimiz zan altında kalmayalım.
murat3576
SelamunAleykum jack usta,istersen kimler yapıyorsa bunu pm le veya buradan söyle ki hepimiz zan altında kalmayalım.

murat3576

Aleykum selam. Herkes zan altında kalmaz usta okuyan kendini bilir. Amaç ifşa felan da değil. Acihaz koduımız insan kazanmak. Hata herkes yapar önemli olan hatadan donulmesi.
Guzel bir konuya deginmissin .

Bu kisiler bu tür hareketler size birsey kazandirmaz aksine kaybettirir misal (dnsler paylastiniz cok cabuk patlar sezon acildiginda cihaz kodu diye reklam izlersin)
bir cogunu bende görmekteyim ( yakismiyor )
usta emege sagisizlik o kisilerin yapdigi
burdan calarak kendi paylasimi gibi kendi kayit olduklari siterlerde kendine aitmis gibi paylasmaklari
terbiyesizlikkdir
ben paylasimlarima ara vericem artik bakalim virus tasicilina nasil devam edecekler
sanmasinlarki o kisileri bilmediklerimizi
Bende katılıyorum hatta bu konuyu. Baslatmayı bile dusunmustum bir kac sitede bende gordum ozellikle toplu paylasımları
benden buraya kadar kusura bakmasin kimse
artik paylasimlarima ara vermek zorunda birakdilar
aynen bende bu yuzden combo paylaşımına ara verdim
takip edenler farkındadırlar...combo serisinin devamını durdurdum şimdilik...
Canlı TVim.tv eski siteyi cok arar oldum
yokdu orda simdiki böyle olaylar
davet olmadan üye olmuyordu kimse payladiklarimiz icerikleri üye disinda kimseye görünmüyordu
selamlar bende şunu düşünüyorum paylaşımları pm yolu ile yapalım çok değerli paylaşımlar herkez tarafından görünmesin
highland
Canlı TVim.tv eski siteyi cok arar oldum
yokdu orda simdiki böyle olaylar
davet olmadan üye olmuyordu kimse payladiklarimiz icerikleri üye disinda kimseye görünmüyordu

size öyle geliyor usta her zaman vardı diğer sitede çok sıkıntısı yaşandı bunların
Usta yorumları okudum kendini bilen kendi emeğini sunar başkasının emegini çalmaz.burada biz bir alileyiz ve dahada buyuyecegiz hata birkez olur ve bu yine yapılırsa kasıt olur ve ozaman da o kişiler temizlenir.ona göre herkes duracağı yeri bilmeli dışarıya taşımanın bir anlamı yok iptivim gibi bir forumda yok bulamazsınız başkalarına pirim yapalım derken buradan olmayınız buradaki arkadaşlık dostluk ilgi ve alakayi başka yerde bulamazsiniz diyeceğim bu tüm arkadaşların anlayışına sevgilerle furkan19
Cevap yazmak için giriş yapın.