Vga To Hdmi Dönüştürücü

👤 Yetmis6 💬 10 cevap 👁 7,133 görüntü
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE BİR LCD PC MONİTÖRÜ VAR ONU TVYE ÇEVİRMEK İSTİYORUM AMA HDMI YA DA SCART GİRİŞİ YOK. BU NEDENLE BİR DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALMAK İSTİYORUM BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERDİĞİM DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ KONTROL EDEBİLİR Mİ İŞİME YARAR MI ACABA BAZILARI UYDUYA OLMUYORMUŞ GALİBA...
🔒 Link gizli — giriş yapın
vga sadece görüntü aktarır hdmi hem ses hemde görüntü aktarır o yüzden sesis ayrıca alacaksan olur.
"0zM@N, post: 77679, member: 3241"
vga sadece görüntü aktarır hdmi hem ses hemde görüntü aktarır o yüzden sesis ayrıca alacaksan olur.

ses problem değil onu direk alacağım uydu alıcısına hoparlör bağlayarak halledicem burada benim için önemli olan görüntüyü düzgün bir şekilde aktarması..
görüntü vga dan hdmı olugundan nekadar istesende direk hdmı bağlantı gibi olmaz ,ama kaliteli adaptörler var ucuza kaçma onlardan al 1 kere alacaksın.
Aynen o isini gorur trde 12tl civari
alicina hoparlor baglayip yapabilirsin.
"Albatros, post: 77682, member: 9"
Aynen o isini gorur trde 12tl civari
alicina hoparlor baglayip yapabilirsin.

Evet usta türkiyede o civarda 3 aşağı 5 yukarı ama şu siteyi merak ettim herkes alıyor ucuz başka şeylerde var deniyim dedim :)
"0zM@N, post: 77681, member: 3241"
görüntü vga dan hdmı olugundan nekadar istesende direk hdmı bağlantı gibi olmaz ,ama kaliteli adaptörler var ucuza kaçma onlardan al 1 kere alacaksın.

adaptör görüntü aktarımında etkili olur mu o kadar yanı etkiler ama o kadar etkiler mi ..
adaptör zati dönüştürücü senin resmini koyduğun yani farklı birşey değil ancak demek istesiğin iletkenliği en iyi olanı al sonuçta üzerinden veri akışı olacak .
"0zM@N, post: 77698, member: 3241"
adaptör zati dönüştürücü senin resmini koyduğun yani farklı birşey değil ancak demek istesiğin iletkenliği en iyi olanı al sonuçta üzerinden veri akışı olacak .

anladım bakalım artık sipariş verdim gelir mi gelmez mi bakıcam artık siteyide denemek istedim açıkçası hem işim görülsün hem bakalım geliyor mu diye gelirse başka alışverişler içinde kullanmayı düşünüyorum..
dvı girişi varsa 🔒 Link gizli — giriş yapın bundan al derim. en fazla 10tl.bende kullanıyorum.
İş yerimizde aynı şekilde iki tane monitör kullanıyoruz ama ses gelmez ses içinde ayrıca bir ses sistemi veya hoparlör eklemeniz gerekir.
Cevap yazmak için giriş yapın.