Vip Özel Toplu İptv Dns

👤 ℂ☆Albatros 💬 87 cevap 👁 1,020 görüntü
[CENTER]Beyler Vakıt harcayıp [USER=3]@farqin[/USER] ve @Uncle_Jack kardeslerımızde ortak calışıp vipte verılen tum dnslerı topladık. Ben uyelerın paylaştıklarını topladım dıger arkadaşlarımda vıp odasındakılerı. Dnslerı paylaşıyorum bunlara bakmadan dns paylaşmayalım. Son olarakta bu kadar dnsden elbet bırılerı bışey cıkaracaktır. Bu konu altından çıkanları paylaşın lütfen bencıllık yapmayın bu sıte hepımızın hepimiz aynı davadaysak ihanet etmeyelım

Bu konudanda kırdıklarımızı sade bır bıcımde paylaşalım
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için konuya cevap yazın.

alıntı : karizma ustaya teşekürler[/CENTER]
teşekkurler direkt paylaşmak yerine isteyenlere verilse daha mantıklı olur aksi halde hemen kapanırlar
tesekkürler
Tesekkurler...
eline saglik
teşekkürler emeğinize sağlık
teşekkürler.
teşekkürler üstad
teşekkürler
teşekkürler
tesekurler
teşekkürler
tesekkurler
tesekkurler
tesekurler
"Albatros, post: 39, member: 9"

[CENTER]Beyler Vakıt harcayıp [USER=3]@farqin[/USER] ve @Uncle_Jack kardeslerımızde ortak calışıp vipte verılen tum dnslerı topladık. Ben uyelerın paylaştıklarını topladım dıger arkadaşlarımda vıp odasındakılerı. Dnslerı paylaşıyorum bunlara bakmadan dns paylaşmayalım. Son olarakta bu kadar dnsden elbet bırılerı bışey cıkaracaktır. Bu konu altından çıkanları paylaşın lütfen bencıllık yapmayın bu sıte hepımızın hepimiz aynı davadaysak ihanet etmeyelım

Bu konudanda kırdıklarımızı sade bır bıcımde paylaşalım
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

alıntı : karizma ustaya teşekürler[/CENTER]

teşekkürler
tesekurler
teşekkürler
Tesekkürler
Cevap yazmak için giriş yapın.