Arkadaşlar merhaba bazı arkadaşlarımızın vip uyelıklerı alındı bunun sebebi uyelerın uzun sure aktıf olmaması vip uyelıgı başladıktan sonra 20 veya 15 en az 10 konudan az konusu olması aktıflıgını yıtırmıs ve iletişimi bizimle koparık farklı sıtelere paylaşım taşımaları olması bu ve bunun gıbı sebeplerden dolayı bazı arkadaşlarımızın vip uyelıklerı alındı.
🔒 Link gizli — giriş yapın , 🔒 Link gizli — giriş yapın , 🔒 Link gizli — giriş yapın , 🔒 Link gizli — giriş yapın , 🔒 Link gizli — giriş yapın , 🔒 Link gizli — giriş yapın , 🔒 Link gizli — giriş yapın
Bir kaç arkadaş daha var ceki düzen göremezsek onlarınde vip uyelıklerı alınacaktır. Ayrıca eskı vipler Aktıflık ve Konu durumuna göre yönetım tarafından yenıden vip uyeliğe yukseltılebılır.
darbe olmus :)
Hayirlisi neyse o olsun sonucta burda vip ola bilmek bile ayri bir niğmetti yonetimle es degerdeydin yonetimin karari hayirlisi olsun
Karima usta bide bu siteden banlananlarin ustune ya banned veya bi cizgi ceksenizde yani butun uyeler bilse ban yedigini
hayırlısı olsun burda vip olmak buyuk bir nimet yonetıcı arkadaş gibisin o yuzden herkesin mevkisine sahip çıkması lazım
karizma usta ben tatildeydim daha yeni geldim şimdi gördüm üzüldüm benimde vip üyeliğimi almışsın oysa ben sitemize elimden geldiği kadar katkıda bulunmaya çalışıyorum tatilde zamanımız olmadı 30 gün gibi bir zaman siteye giremedim şimdi yeniden gold üyelik alacağım umarım beni anlarsın. iyi akşamlar
Konuda yazilarlarla alakam olmadi yanlis anlasilma olmasin malum tatil zamani
konuda yazilanlarin herkez icin gecerliligi özellikle bu kadar kisinin olmamasi ilginc
bekleyip görücez ...