Vip Yayınları Izleyemiyorum Yardım..

👤 star2 💬 10 cevap 👁 1,424 görüntü
arkadaşlar fargin dostum linki verdi, fakat linki ekleyip tıkladığımda fargin ip tv sayfası geliyor fakat yayın lar açmıyor, ayrıca solose cıhazı 'ma kaydedip izlemek istiyorum ama nasıl ekleneceği konusunda bir bilgim yok konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim, karizma dostumuza pm attım konu için ama fırsat bulup dönemdi ,teşekkürler..
usta tam sorunu nu anlamadım ama ben sana link atmıstım
dostum verdiğin linki adres çubuğuna yapıştırıyorum fargin ip tv sayfası geliyor şifremi giriyorum kanal listesi açılıyor yayınlara tıklıyorum açan bir şey olmuyor, birde bu yayınları vu solose de nasıl izleyeceğimi bulamadım..
Vu kullanan varsa yardımcı olur sana yada vu solo da İptv izlemeyi google de bulacan
"star2, post: 52624, member: 66"
dostum verdiğin linki adres çubuğuna yapıştırıyorum fargin ip tv sayfası geliyor şifremi giriyorum kanal listesi açılıyor yayınlara tıklıyorum açan bir şey olmuyor, birde bu yayınları vu solose de nasıl izleyeceğimi bulamadım..

chromede sayfadan izleyemezsin chrome npapi sistemini desteklemiyor bu mozilla ile calisir
vlc player pc de kurulu olmali izin vermelisin eklentiye mozilladan girirsen zaten sana
eklenti calistirmak istiyormusun diyebilir buna izin ver tamamdir veya
m3u olarak yapistir inen dosyayi acip icinden enigma cihazina cfg dosyasina
entegre edebiirsin enigma cihazina pc den giris resimli anlatim mevcut sitede
firefox tan giriyorum vlc de kayıtlı zaten kanall listesi geliyor fakat yayınlar açmıyor..hata kodu veriyor vlc den açmıyor..vu solo se den de nasıl izleyebileceğim konusunda bir bilgim yok
"star2, post: 52662, member: 66"
firefox tan giriyorum vlc de kayıtlı zaten kanall listesi geliyor fakat yayınlar açmıyor..hata kodu veriyor vlc den açmıyor..vu solo se den de nasıl izleyebileceğim konusunda bir bilgim yok

2 inci dedigimi uygula usta o zaman m3u olarak indir tek tek gir veya baska yontem deneyebilirsin.
🔒 Link gizli — giriş yapın
🔒 Link gizli — giriş yapın
vlc açıyorum bu hatayı veriyor,,

VLC, giriş biçimini tanıyamadı:

'file:///C:/Users/Acer/AppData/Local/Temp/26.m3u8' biçimi algılanamadı. Ayrıntılar için günlük dosyasına bakın.
"star2, post: 52676, member: 66"
vlc açıyorum bu hatayı veriyor,,

VLC, giriş biçimini tanıyamadı:

'file:///C:/Users/Acer/AppData/Local/Temp/26.m3u8' biçimi algılanamadı. Ayrıntılar için günlük dosyasına bakın.

.ts yap usta sonunu
ben genelde enigma 2 cihazımda rahat izliyorum dreambox ta m3u inen dosyayı
file:///D:/m3u2userbouquet.html verdiğim adreste enigma 2 cihaza çalışır hale getir sonrasında dreamedit ile etc/enigma2 içine at cihazı kapat aç buket olarak eklenecektir
sorunumun çözümünde ilgilenen ve yardımcı olan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler, iyiki varsınız..
Cevap yazmak için giriş yapın.