UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor

👤 badboy17 💬 7 cevap 👁 1,164 görüntü
Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi başlat menüsü açılmıyor belgelerime programlarıma ve oyunlarına ulasamiyorum. Bu konuda yardim ederseniz sevinirim.
Biraz araştırsan hemen bulacaksın kardeşim buyur burda anlatmışlar incele:

🔒 Link gizli — giriş yapın
Fenomen
Ekran ekran kartını ve windowsunu güncelle düzelir

Windows güncel. Sistemi geri yükledim hala bir değişiklik olmadı internetten powershell kodlarına baktım hala bir hareketlik yok. Normalde simge durumundakı programlar sağ tık yaptığımda bir menü çıkması lazımdı ama o işlemide gerçekleştiremiyorum.
iobit programlarinin her uzantisini kullaniyorsan silmen gerekir ayrica pc driverlerini tek tek guncellemen gerekir
( programla deil aygit yoneticisine gir listede tek tek surucu guncelle demelisin )
ugrasamam diorsan reboot yap onlada ugrasmam diosan sifirdan format at iobit kurma yeterlidir
Albatros
iobit programlarinin her uzantisini kullaniyorsan silmen gerekir ayrica pc driverlerini tek tek guncellemen gerekir
( programla deil aygit yoneticisine gir listede tek tek surucu guncelle demelisin )
ugrasamam diorsan reboot yap onlada ugrasmam diosan sifirdan format at iobit kurma yeterlidir

Sağolasın 🔒 Link gizli — giriş yapın eve gidince bunu deniyecem.
Cevap yazmak için giriş yapın.