Yabancı Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2
👤 ClubDesing💬 1748 cevap👁 155,646 görüntü
hemde 1-2 gün içnde malesef
hakançe
hemde 1-2 gün içnde malesef
Ne desek boş o kadar söyleniyor ama arkadaşlar yine paylaşıyor bundan sonrada paylaşmaya devam edecekler biz ne desek boş yani
boş ver fazlası dedi kodu ya girer herkes hürdür
hakançe
boş ver fazlası dedi kodu ya girer herkes hürdür
Dedikodu yapmıyorum ortaya konuşuyorum.Ortada görünen bi gerçek var yanlışsam çıksın birisi yanlış diyosun desin.Burda kimse kimseye paylaşım yapmasın etmesin demiyor aynı sunucu 1 paylaşışır 2 paylaşılır hadi 3 kere paylaşılsın ama 7-8 kere paylaşılmaz yani
Arkadaşlar,
Burası bir forum ve paylaşım sitesi..Adı üzerinde paylaşım sitesi olduğu için üyelerin kendi üretkenlikleri veya web üzerinde binlerce siteden ilginç ve forum üyelerine yararlı gördükleri konular forum kurallarına aykırı olmadıkça paylaşılabilir.Forum kuralları gereği kodlar gizlenmek zorunda ve bütün gizli mesajları beğenme mecburiyeti de yok.Dolayısıyla yönetim aksini belirtmedikçe daha önce paylaşılıp paylaşılmadığını mutlaka kontrol etme mecburiyeti yoktur .Şunu da belirteyim ki sitenin şu andaki yapısında beğeni almak kişiye herhangi bir yarar sağlamamaktadır.Yani paylaşım yapıp beğeni toplanmak istenmekte mantığının herhangi bir geçerliliği yoktur.Herkes paylaşımını yapar, forum üyeleri paylaşımlarını takip edip yararlı gördükleri üyelerin paylaşımlarını beğenir açar ve izler.Yani arz talep meselesidir.İkide bir aynı paylaşımlar yapılıyor ,beğeni için yapılıyor. aynı sunuculer paylaşılıyor demenin pek anlamlı olmadığını düşünüyorum.İçimizde sunucu kırmayı bilmeyen üyelerin de olduğunu düşünürsek ,yeni userların veya kapanıp yeniden açılan sunuculerin tanıtılması hatırlatılması yararlı olacaktır.Tabii bu benim kişisel görüşüm herkes katılmak zorunda değildir.Bu konuda tabii ki son söz yönetimindir.Onlar herkes her gizli mesajı mutlaka açacak, inceleyecek hatta günlerce geriye gidip inceleyecek eğer paylaşılmamışsa ancak o zaman paylaşacak derse o kendi takdirleridir.
arkadaşlar şahsım adıma söylüyorum bağlantıları çalışıyorsa paylaşılmasında bir sakınca yok
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
Görmek için bu mesajı beğenin (👍).
uzman
arkadaşlar şahsım adıma söylüyorum bağlantıları çalışıyorsa paylaşılmasında bir sakınca yok
benim en az kendi kırdıgım 10 sunucu tekrar paylaşıldı hiç sesim çıkmadı
en azından bunlar olmasın
arabade
Yabncı isim isim de arayabilirsiniz gerçekten içerik güzelmiş
usta hangi link türü bu sunucu?
tesekkürler
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
tr var yeni
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
i
elinize saglık
Kim ne derse desin ben acik ve secik ve net olarak söylüyorum. in cik ayni merdiven, dön dolan ayni merdiven , ve bence coguda beyeni icin dön dolan ayni merdiven... bos verin dalganiza bakin yakinda zaten hic biri islemecek. burda fenomen ve hakan haric digerleri bence dinlensin..
saygilarimla.
yeni trl
🔒Gizli İçerik
Bu içerik gizlidir.
i
Paylasima ara veriyom sirf begeni icin paylasim yapiyormusum.
Uzun sure sonra belki tekrar paylasima donerim.
Paylasim yapacak arkadaslara bundan sonrasinda basarilar diliyorum.
mario60
kardeşim kimi kastettigini bilmiyorum eyer bensem sözüm sana deyil bilmeden birilerini kırdıysam özür dilerim
mario60
isabet olur mario60
Sayin paylasimcilar fikirlerinizi önerilerinizi yonetime raporlayarak bildirin sohbet yeri deil burasi paylasim konusu yabanci sunuculer
olabilir herkez her paylasilani takip etmek zorunda deil bu nedenlede verilip verilmedigini bilemez calisiyorsa veya bu konuda combosu bu
soyle yapin gibi deniliyorsa sorun yok paylasimcilar paylasimlarina devam etsinler gormemisdir takip edememistir aynisini vermis olabilir on yargili olmak
iyi deildir sohbetten ziyade paylasim yapin yazdiginiz kadarki devami gelsin bilmediginiz bir diger konuda sunucu yazdiginizda googleye
ilk burasi cikiyor buda konular userler passlar sunucuer aynida olsa ( gorulmemis olabilir ) demekki faydali is cikiyor burdan
simdi sohbeti birakalim spam yapmaktan bos bos yazmaktan bende dahil suan yaziyorum
baska ise yaramaz konu icindeki sorunlarinizi raporlayin yonetime yeterlidir ön yargili olmayin.
Baska hic bir yerdede burdaki olan paylasim olmadigini googleye yazincada soyluyor onuda belirtiyim :)
iyi forumlar
Bence bundan sonra user degil sunucu ve combo tipi verin isabet olur , yoksa konu pert olur.. Bunu dikkate alin !!
Eray09
Bence bundan sonra user degil sunucu ve combo tipi verin isabet olur , yoksa konu pert olur.. Bunu dikkate alin !!
100% katiliyorum
Bu konu kilitli — yeni cevap yazılamaz.
Bu site deneyimi iyileştirmek ve reklam göstermek için çerezler kullanır. Gizlilik