UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu
Kilitli

Yabancı Canlı TV Sunucusuler DNS Tek Baslik Altında 2

👤 ClubDesing 💬 1748 cevap 👁 155,654 görüntü
uzman
arkadaşlar şahsım adıma söylüyorum bağlantıları çalışıyorsa paylaşılmasında bir sakınca yok

Bu konuda karar verecek merci yönetim olduğuna göre yönetimden 🔒 Link gizli — giriş yapın arkadaşın mesajından ortaya çıkan sonuç '' paylaşım için tek kriter bağlantıların çalışması'' .Dolayısıyla kimsenin kimseye istirahat raporu vermeye yetkisi yoktur.
Eray09
Kim ne derse desin ben acik ve secik ve net olarak söylüyorum. in cik ayni merdiven, dön dolan ayni merdiven , ve bence coguda beyeni icin dön dolan ayni merdiven... bos verin dalganiza bakin yakinda zaten hic biri islemecek. burda fenomen ve hakan haric digerleri bence dinlensin..
saygilarimla.

Üstadım paylaşım yapılsın yapmak isteyen herkes paylaşımda bulunsun ama bu şu demek değil 1-2 gün içerisinde aynı link döne dönede verilmesin yanlışlıkla birlik iki kere verilir ama 7-8 oldu mu kabak tadı veriyor kendi adıma belirtmem gerekirse.Değilse aramızda azimli uğraşan insanların emeğinide es geçmemek gerekir düşüncem bu
yeni
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

arkadaşlar bir şey daha yazacagım ondan sonra yazmama kararı aldım benim yaşım 59
ilkokul mezunuyum profilime utandıgımdan yaş 39 yazdım ben sunucu kırabiliyorsam
uğraşan herkes kırar forumda gerekli olan her türlü cambo ve prog var lafı uzatmanın alemi yok
herkese başarılar
hakançe
arkadaşlar bir şey daha yazacagım ondan sonra yazmama kararı aldım benim yaşım 59
ilkokul mezunuyum profilime utandıgımdan yaş 39 yazdım ben sunucu kırabiliyorsam
uğraşan herkes kırar forumda gerekli olan her türlü cambo prog var lafı uzatmanın alemi yok
herkese başarılar

hakan abi gerçekten foruma güzel paylaşımlar yapıyorsun emeğine sağlık yanlız anlamadığım foruma yazmama kararı aldığınız şey sunucu paylaşımı ile alakalımı
hakançe
uğraşan herkes kırar forumda gerekli olan her türlü cambo prog var lafı uzatmanın alemi yok
herkese başarılar

daha çok hangi programla klrlyorsun....
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

arkadasalar ustalardan ozur dilerim ben iki aydir yaziyorum sunucu adi ve combo turu verilsin bir kac userli verilebilir ama cok userler paylasilirsa tamami kapaniyor lutfen anlayisli olalim kimse kimseye kirilmasin
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Rapid Canlı TV Nın başka bir sunucui sunucu korumalı şahbaz ustanın programı ile tarattım banlandım vpn kullanarak denedim çalışmaya başladı önemli not sunucu korumalı kesinlikle vpn kullanmadan taratmayınız IP Ban atıyor gold arkadaşlarda dikkat etsin kolay gelsin.

Combo şekli Yabancı isim:isim örnek link aşağıda

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

11.12.2015

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

🔒Gizli İçerik