UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Yabancı Sunucu Malum Dahil

👤 frikxxx 💬 6 cevap 👁 993 görüntü
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

Okadar cok verildiki bu sunucu artik ben bile sayisini unuttum
mario
Okadar cok verildiki bu sunucu artik ben bile sayisini unuttum

sunucu verildi evet ama user :pass yeni galiba
bu verilmeleri nasıl kontrol ederiz bilgin varmı
dediğin gibi sürekli verilmiş olanları tekrarlamıyalım.
en saglam sistem benim sistemdi sadece sunucu ismi verilip user pas isteyene özelden her kulanıcıya bir user atılsaydı her kes rahat izlerdi
farqin
en saglam sistem benim sistemdi sadece sunucu ismi verilip user pas isteyene özelden her kulanıcıya bir user atılsaydı her kes rahat izlerdi

+
farqin

hocam geçen yıl o şekil yapıldı yine kimse izleyemiyordu sonuçta herkes aynı sunucui kırıp dağıtıyordu habire
en iyisi sunucui verip gerisini emek ve çabaya bırakmak bence
sonuçta kırana kadar saatlerini harcıyor insanlar o kadar uğraşıyor sonra biri çıkıp hesapları dağıtınca bütün emekler boşa gidyor
ha dağıtınca millet de izleyebilse diyeceksin sağolsun adama helal olsun sayesinde insanlar izliyor dolandırıcı Canlı TVcilere para gitmiyor ama bu şekilde kimse izleyemeyince adamlar yine Canlı TVcilere gidip onlarla ugraşıyor mecburen dolaysıyla kimse kusura bakmasın bu paylaşımı yapanların iyi niyeti olduğunu sanmıyorum . Millet izlesin diye de yaptıkları yok aksine kimsenin izleyememesi için uğraşıyor gibiler
Çok paylaşımcı olsaydılar Texas ustanın geçen yıl yaptğı gibi yaparlardı kırdıgı yayınlardan kendi yayınını yapıp herkese izletiyordu ne güzel
Cevap yazmak için giriş yapın.