UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Özel bölümler, Gold AI içerik ve deneyimli topluluk

Yardım

👤 polat 💬 16 cevap 👁 2,797 görüntü
Arkadaşlar Kamosonic 1512 hd veya Taplin speederbox mini hd uydu cihazının en son yazılımı lazım . Flashfile ve db dosyasını bana gönderebilir misiniz ?
Hiç kimse bu uydu cihazlarından kullanmıyor mu ?:(
Buradaki dosyaların içeriklerinden yükleme yapamıyor , dosya bulunamadı diye yazıyor.:( İlginiz için teşekkür ediyorum .
Arkadaşlar Kamosonic 1512 hd veya Taplin speederbox mini hd uydu cihazının en güncel Flashfile ve db dosyasını bana gönderebilir misiniz ?
Arkadaşlar Kamosonic 1512 hd , Taplin Wodex veya Taplin speederbox mini hd uydu cihazının en güncel Flashfile ve db dosyasını bana gönderebilir misiniz ?
polat
Arkadaşlar Kamosonic 1512 hd , Taplin Wodex veya Taplin speederbox mini hd uydu cihazının en güncel Flashfile ve db dosyasını bana gönderebilir misiniz ?

Benim kamasonic bozulunca redline almıstım.bir daha lazım olmaz diye kamosonic yazılımlarını da silmiştim.
d nin içinde bastırık altın buldum.:) umarım işinize yarar.
buyur taplin ve arrox yazılımları:

🔒 Link gizli — giriş yapın
Allah razı olsun Hurzati kardeş , Kamosonic dosyası yüklenemiyor fakat Taplin dosyasını yükledim . Xream codes Canlı TV de UyduX sunucuini gösteremiyor . Taplin wodex başka bir yazılım buldum , bunda sorun yayın bağlantısı Canlı TV sorunu yok fakat CCCAM server çok yavaş çalıştığı için 0.8 Derecedeki Thorsat uydusundaki BBC EARTH Türkçe de sinyal kalitesinin de vermiş olduğu parçalanmalar kopmalar oluyor . Nedense aynı frekans paketinde başka kanallarda bu sorun yaşanmıyor . Gene kararsız kaldım , acaba hangi yazılımı yüklemeliyim diye :(
polat usta söylediğim gibi benim cihaz bozulunca redline 2500 aldım.kamosonice ait tum yazılımları da kaldırmıştım.
son yazılımlarda Canlı TV ve ccamlarda problem yasanmıştı.ben de taplin wodex yazılımını kullanıyordum.
fakat bence en iyi yazılım ilk yazılımdı.6.08. fakat o yazılımda da eyayın API yoktu.ben devamlı Canlı TV listesisini flasta duzenliyordum

son yazılımlar sıkıntı çıkarınca bir arkadaş aşağıdaki yazılımları göndermişti ama ben beğenmemiştim.
siz de deneyebilirsiniz. son yazılımı burdan indirin. selamlar.

Sağol Hurzati kardeşim , bu gönderdiklerinde yayın bağlantısı olmadığı için pek hoşuma gitmedi . Allah razı olsun ilgilendiğin için .
audi2006
yazılımlar burada

selam arkadaşlar..dosya kablo ile yüklenecek ,flastan yüklenmez..
veya bu yazılımı deneyin ama buda kablo ile yüklenecek..
Çok sağolasın kardeş , evet o dosyalar flashla yüklenemiyor. Kabloyla yükleme imkanım da yok malesef .
Kasalı bilgisayar olsaydı şimdiye çoktan halledecektim , Laptop kullanıyorum .
İlgilendiğin için çok teşekkür ediyorum kardeş , sağolasın .
selamlar..arkadaşım 15 -20 tl ye usb rs232 çeviriçiler..onlar işini görür.bende onlardan kullanıyorum
Teşekkürler arkadaş , tamam ben de alayım bari . Çok sağol .
Cevap yazmak için giriş yapın.